Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Щом всички вкупом политическите партии искат да паднем в пропастта, ще паднем. Българите трябва задължително да ни накажат така, както ни се полага. Да искат с 60 депутата от 240 да ти дадат абсолютна власт е арогантно, безотговорно и неосъществимо. Абсолютно същото се отнася и до нас. Затова ще се отнесем с уважение към другите политически парти и ще им представим нашата програма“, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Но по този начин представена коалицията БСП-ДПС-ГЕРБ, няма да ви дам тези думи да ги сложите. Ние предлагаме само личности за 1 месец, за три, за да не могат ПП да осъществят мокрите си сънища, за да могат на местните избори да ни бият“, коментира той.

Според него личностите в парламента трябва да вземат решение дали да се отива на избори или не.

„Политическата класа не заслужава доверието на българите, политическата класа ... днес стават 30 дни, взимаме заплати, плащани от данъкоплатците и нула работа сме свършили, следващите 30 ще е същото. Всички ще се засилим и ще паднем в пропастта, която е следващите избори. Президентът Румен Радев да е жив и здрав, дълго ще управлява и е последното спасение на българите. От ДБ стоят отстрани, срамуват се от ПП, но мълчат, потривайки ръчички, че могат да вземат нещо от местната власт.

Той направи забележка на медиите, които използват думите коалицията БСП- ДПС- ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase