43

Анонимен

преди 1 година

Още 5-6 месеца без коледни бонуси за тигрите на бойко и ще увяхнат магнолиите. Търпение. Бойковите, а и депесарските схеми без пари стават доста изнервени. Щяло да им се срути държавата.. ами, че то точно от срутване на държавата им се нуждаем. Кво, гражданска война ли ще прайм? щото някой вече не може да гепи от бюджета? Да видим, да видим..

42

До пияница мистик

преди 1 година

Не знам , колко трябва да си глупав да искаш да правиш правителство с хората ,който те пратиха в ареста и носят името ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА. С тоз дето ще те чагърта врътка ням как да стане

41

Анонимен

преди 1 година

Символ на управлението на Герб - Кражби и продажби.

40

Анонимен

преди 1 година

Постоянно ли ще ни натрапвате някакви гербаджийски псевдоинтелектуалци. Та той дори Вождът им е прочел само една книжка, при това детска и не докрай.

39

ГЕРБ си мечтае

преди 1 година

За времето,когато управляваха(крадяха),ДПС ги подпираше отзад,а Нинова се правеше на опозиция .И така 12 години корупция и мизерия .Но лошите ПП им развалиха схемата.

38

Възраждане

преди 1 година

Само и само да пазят малката шашка в прокуратурата.

37

Анонимен

преди 1 година

Делян Пеевски от ДПС е във списъка "Магнитски" защото е корумпиран. Когато ГЕРБ управляваше България, Пеевски беше засечен да си говори с Влади Горанав в битността му на финансов министър в ресторант Крим. После и Влади Горанов спечели промоция в списъка "Магнитски". Ако България беше нормална държава с нормални избиратели и ДПС и ГЕРБ нямаше да минат границата за влизане в Парламента. Но тъй като българския т.нар. народ е доста тъ п те са в Парламента, даже ще правят правителство. Та това е ситуацията. Две доказано корумпирани партии окрали бъдещето на България ще правят правителство. Та какв

36

Анонимен

преди 1 година

Имахме си правителство и те го свалиха! Когато си гласуваха хартиената бюлетина да си крадат изборите нямаха нужда от ПП сега защо? герп дпс и бсп имат мнозинство да си направят ! Могат ама Боко не иска ! Него му трябва ПП да го реабилитира щото дпс и бсп са същите крадци. Пак селски номера от Тиквата

35

Анонимен

преди 1 година

Герб, възраждане, дпс - за тях най-големия проблем на държавата е ПП да не станат на власт... Заедно плюят, заедно лъжат... Толкова са притиснати до стената, че си личи как са 1 партия, с различни имена за по-добра жътва.

34

До 40.

преди 1 година

А прясно лаино яде ли ти се?! Хайде да позакусаш!

33

Анонимен

преди 1 година

Гроб не са проевропейска партия. Корупцията, пладнешкият грабеж, подчинената съдебна система и овладяните медии имат общо с путлеризма, не с Европа. Както и обслужването на енергийните и геостратегически интереси на Москва чрез Турски поток и АЕЦ Белене.

32

Анонимен

преди 1 година

Хайде каквото надробиха миналото кято сега да си го сърбат. Успех и горчиво на младите.

31

Анонимен

преди 1 година

От този брифинг разбирам три неща - 1. герб нямат намерение да правят правителство. 2. герб могат да свалят правителство, но не могат да направят такова. 3. герб единствено могат да рушат, но не могат да създават.

30

Анонимен

преди 1 година

Моля не пишете повече ППДБ а само ПП

29

Анонимен

преди 1 година

90% от Българския народ казаха категорично на Изборите че не искат ГЕРБ. Интересно как Тиквения крадец мисли да управлява с 10% про сти селяни и лакеи.

28

Анонимен

преди 1 година

Добре де, Тиквата, Доган и Славчо нали свалиха Редовното правителство. Защо сега не направят свое. Имат достатъчно гласове.

27

Анонимен

преди 1 година

Алчната похотлива Мутра пак иска да тъпче Чекмеджетата с кюлчета и пачки евраци по 500.

26

Анонимен

преди 1 година

ППДБ предложиха най оптималния вариант за управление с абсолютен взаимен контрол. Проблема за ГЕРБ е че при предлагания от ППДБ модел на управление няма далавера и кражби.

25

Хъъък пфууу

преди 1 година

Успех освен с ДПС с друг няма кой

24

Централен софийски..

преди 1 година

Накрая и с дявола да се коалира агент Буда няма да се спаси от Централния софийски затвор. Каквито и изборни машинации да прилага, рано или късно истината за неговото управление ще излезе наяве...