103

баба мара

преди 1 година

не губете повече време връщаите веднага мандата и не се занимаваите повече спразни приказки не ставате за нищо избори до дупка при 26 процента на 40 процентаизб активност кого сте победили та един месец вече ви слушаме прос-то-тиите

102

Анонимен

преди 1 година

Лидерката на БСП си е стара дружка с Просто Киро покрай вицепремиерското място в неговия 7-месечен кабинет. Тя може с нейните 23-*** засега депутати да наклони везните в полза на ПП-ДБ, но при краткосрочния живот на ПП-кабинета я очакват сетне тежки времена и повече тя в управлението на държавата няма да стъпи. Независимо че е от влашките (около Дунава) села, леля Корни не е много глупава.

101

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е ГЕРБ да останат в опозиция

100

Бонго Бонго

преди 1 година

128 ми възраждане са вкарани от Радев Кокарджата с машинките. Той не им дава да има правителство с Герб и изобщо правителство. Румбурак иска служебно. Просто са на поточната линия за кражби.Пред камерите говори едно, но той тънко се смее, защото знае че няма да се съгласят на Герб. Неможе само да каже на ДПС и на БСП . Но от БСП Крум Зарков е в тинята срещу Гешев . В полза на Радев кокарджата. Нови избори, ако БСП и ДПС откажат.

99

бау

преди 1 година

Спечелиха с малко не в големите градове,а при селските им кметове.Там е заровено кучето.

98

Анонимен

преди 1 година

Сега е момента Костя ,пиленцето един път каца. друг път толкова пари няма да видиш на една маса .ще има да разправяш след време на по чашка водка как са ти давали едни милиони .. само за теб ...без данъци ...само да кажеш да

97

Вьзмутен

преди 1 година

То на герб щото беше успешна с -200 евро заплата да живееш на месец докато гераджиите работиха ама яко - имаше една герб калинка с -33000 лв месечна заплата работата отделноНикога повече герб

96

Промяна

преди 1 година

Защо заплатата на Лена Бориславова беше 15 000 лв месечно Кати говорител на кабинета Петков? Тя с нещо повече ли е от останалите България, това ли е Промяната?

95

Анонимен

преди 1 година

До МдаГледам как се е оправила рекордни дефицити, рекордна инфлация, атентати и убийства всеки ден, дрога по улиците. За вас комунистите това е идеална среда да се развивате, защото вие живеете от престъпността.

94

Анонимен

преди 1 година

Пп-тата са големи аматьори. Един опитен човек нямат никъде. Не става само с ядене и мераци. Жалко е, защото с тази тежест в НС няма да може да се сформира стабилна власт без тях. Явно за някои хора инфлация 30%, и почти държавен фалит беше успешна политика?

93

Анонимен

преди 1 година

До i az takaЗаминавай, вземи и останалите клошари с теб!

92

Мда

преди 1 година

В интерес на истината страната малко се пооправи откакто - постната пица на герб не управлява

91

i az taka

преди 1 година

Аз се махнах именно заради управлението на ГЕРБ, след като паднаха се върнах, ама като гледам май ще трябва пак да заминавам. И много сме така.

90

Анонимен

преди 1 година

Ужас, мислех даде връщам да живея в България, но пред възможността да управляват ГЕРБ, ДПС, БСП и останалите гнусари, ми ще си стоя в чужбина.

89

Анонимен

преди 1 година

Къде изчезнаха 12 млрд дефицит след управлението на Петков и Василев? Къде са тези пари?

88

Мда

преди 1 година

Хубавото е , че шиши и бойко не могат да сформират кабинет без помощ от някоя продала се партия

87

Анонимен

преди 1 година

До БьлгаринМи, те герб постоянно печелят всеки възможен избор, така че мечтата няма да ти се осъществи. За да се осъществи трябва да сте по-добри от герб, но вие сте хем некадърни, хем крадливи!

86

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Щом някой води разговори с ДПС, значи е очевиден агент на чужди интереси. Какво очакваш да се случи на разговори с "ЧУЖДЕНЦИ" каквито са тази агентурна и корумпирана групировка.

85

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков е човекът, който спъва развитието на страната. Не можем да тръгнем напред заради неговия егоизъм и инфантилност.

84

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

По сайтовете драскат небивалици невежи безделници шлака