9

Икономист

преди 1 година

Какво правеха до сега, че чак сега ги започвали. Ние си я вършин нашата работа, а те тяхната не я могат. Неми ли бяха до сега. Няма аз да им върша работата, а те да получават депутатските си заплати. Имам си достатъчно друга работа, а и не получавам заплати за тях. Честита 2023 г.

8

баба мара

преди 1 година

третият мандат се дава на костадинов и отиваме на нови избори докато случимедин месец вече а само празни приказки и прос-то-тии стига вече

7

Анонимен

преди 1 година

Нинова да не се заиграва с темата за "тротинетките ", т.е. транс-хората, че може да си навлече неприятности с ЛГБТ+, както стана с един друг депутат от БСП, който се заяде преди 3 години с представители на българския ЛГБТ и го съдиха. Тези хора са с много силни позиции.

6

sd

преди 1 година

Какво се чудите - пак избори. Обществото е разделено и не иска коалиции! Това е!

5

Анонимен

преди 1 година

Кои бяха тези ИТН?? Ааа, онези, които си купиха място в НС в последния момент от изборите!!Един файтон неумити ли ??

4

Нинова ...

преди 1 година

Поведението на другарката Нинова силно прилича на това на човек от ПП-ДБ, а не на човек, още повече на лидер на Социалистическата партия в България!

3

Анонимен

преди 1 година

От ГЕРБ по-големи клоуни няма.

2

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията е всеки срещу всеки ... от това печели единствено Възраждане. След като не могат да се договорят, значи са излишни, никои няма нужда от такива партии.

1

Анонимен

преди 1 година

Държавата е в ръцете на мафията! БСП - ПП - ДБ са техни представители. Нищо добро не чака България защото народеца е плиткоумен и лесно се лъже от горепосочените крадци и лъжци!