78

ББ

преди 1 година

путин ви плаща да...хората да намразят Свободата и Демокрацията...да искат да са *** като вас с гешев,борисов,пеевски,подценявате го и го продавате...ще ви потърси...

77

мисля,

преди 1 година

че тамбурите са на високо

76

ББ

преди 1 година

тоя е за...затвора...ама на сантиметри от "бомбата"има храсти който са си там,такъв цирк,такова нелепо представление...и тв-тата и платените ***.облъчват хората на всеки кръгал час...САЩ и ЕС изпратете експерти!САЩ и ЕС обслужвате раша през гешев,пеевски,борисов!!!ще жънете и позора...и войната!!!

75

Юрист

преди 1 година

Добре бе за какво да го убиват? За кой толкова опасен престъпник внесоха обвинителен акт или задържаха? Преди поне правеха показни дела, обвинения и задържания . Вярно шоу правеха, но се мъчеха да симулират дейност. А сега е пълно мъртвило в прокуратурата. Достатъчно го държат с компромати.

74

Анонимен

преди 1 година

Бухахаха. Видяха наште, че много сме се отчаяли вече народа и решиха да ни разсмеят малко, Театър Сълза и Смях. https://youtu.be/40sBKH7XoGc

73

Анонимен

преди 1 година

хахахаха, как обичам да ме убеждават милиционерите! Супер смешна постановка...

72

Поразяваща ръка

преди 1 година

Някой да обясни как точно се насочва "поразяваща сила"? В бомбата има шлюзове, талпи, бариери, какво точно?

71

Анонимен

преди 1 година

Този Ясен Тодоров се изцепи по ТВ, че взрива изстрелял металните осколки със скорост "десет пъти по-висока" от изстрелян куршум. Това разбира се са глупости. Калашника изстрелва със 700м/с или 2500км/ч. По десет прави 25,000км/ч. Такава скорост не постигат и най-модерните плазмени оръжия в лабораториите. А ако е истина осколките ще пробият половината дървета в гората преди да спрат след 2-3 километра. Така че да, този лъже и всичко е постановка.

70

Емии

преди 1 година

Кат приказва,че щял да харестува Путин пак с малко се е отървал.Петров и Баширов сега бъркат у казана Новичок и чакат от МВР паспортите си щот тукашните другари за нищо не ги бива.

69

Йосиф

преди 1 година

Пак ли се е нашмъркал този индивид Ясен Тодоров от НСлС !!!Атентата е ицинировка място на събитието е подготвено предварително както и бронираният автомобил !!! Пътя по които е минал Гл. Прокурор И. Гешев не е натоварен същият е избран и подготвен предварително. Общо взето театър сълза и смях...

68

Йосиф

преди 1 година

Пак ли се е на×××××кал този индивид Ясен Тодоров от НСлС !!!Атентата е ицинировка място на събитието е подготвено предварително както и бронираният автомобил !!! Пътя по които е минал Гл. Прокурор И. Гешев не е натоварен същият е избран и подготвен предварително. Общо взето театър сълза и смях...

67

Анонимен

преди 1 година

Що не показват щетите по автомобила ако изобщо има такива

66

Е, па...

преди 1 година

Ако беше много добре подготвено и организирано мероприятие, както твърдят, със сигурност нямаше да се размине без ранени поне. Което е най - малкото. Много добрата организация и подготовка, в никакъв случай не предполага неуспех. Така че, аз лично не вярвам на много голяма част от твърденията на нашите т. нар. специалисти. Съжалявам, но гледах кадрите от местопроизшествието. Изобщо не е толкова драматично, както се тиражира. Напротив. Изводите - всеки да си ги прави.

65

Анонимен

преди 1 година

Най голямата инсценировка е, че лицето на снимката работи като началник в държавното следствие, но се надявам че когато качулки го изкарват с качулка да го дават по телевизията

64

Анонимен

преди 1 година

Може наистина да не знае, че Фамилията Му вече не го иска. Най-сигурно е да стане защитен свидетел и да предаде Фамилията на Вожда. Мафията има вътрешни правила.

63

Анонимен

преди 1 година

Мислят ни за ид*оти ,кавито всъщност са те , и това ако са топ ченгетата мани мани.

62

Анонимен

преди 1 година

Ей ако БСП - ПП - ДБ бяха успяли да му махнат цялата охрана сега рашков щеше да стане главен прокурор.

61

Анонимен

преди 1 година

Кюлчетата злато , пачките евро и снимките бяха инсценировка, а това не било. Някой влиза, слага кюлчета, злато, снима, а прокуратурата не се интересува кой. Двоен аршин.

60

Анонимен

преди 1 година

ЕК осъди атентата ама доносника гном лъже нагло че било инсценировка. Всички знаем че доносническа българия работи за престъпниците ама толкова нагли мазни лъжи!

59

да не би

преди 1 година

джипа да не е толкова зле смазан че да изглежда несъвместимо с живота възрастен и 2 деца да са оцелели? Или пък въобще не е одраскан. Дотук се повтаря сценария с "чувалите с трупове" дето така и не ги видяха хората. А тролите вече намесват избори и партии в новината.