26

Крива толерантност

преди 1 година

Според мен това ла*** трябва да се отстреля на момента , това не заслужава да диша въздух.

25

Анонимен

преди 1 година

Само Китай е добре ,щот си контролират интернета , останалите са със събутигащи

24

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Какъв е този родител,който разрешава на детето си да има...досег с оръжието,което явно се съхранява в къщи,когато си иска. Списъци,планове за...отстрел,това не е станало за един ден. От тук тръгват...нещата,от родителя,децата са...отражение,огледало на родителите си.

23

Котка

преди 1 година

До Георги Нали? Идва ли ти наум какъв социум го очаква сега? Едва ли татко ще го спаси при толкова жертви.

22

Стоян

преди 1 година

До 24 - По-голяма глупост, не успяхте да измислите, нали?

21

Въпрос на възпитание

преди 1 година

Когато някой се опитва да те тормози, има много начини да му натриеш носа веднага, вместо да отлагаш, трупайки злоба. По-деликатен е случаят, когато група момчета редовно пребиват някой, който хем е сам, хем е физически слаб. Утежняващо обстоятелство е, ако е и наивник, който си въобразява, че ще го нарекат доносник в случай, че се оплаче. Не се сеща че пЮтювците на заслужават рицарско отношение, защото само такива групово нападат сам човек. Затова, учете децата си как да постъпват при тормоз.

20

Анонимен

преди 1 година

Краварската лудост е заразна.

19

Анонимен

преди 1 година

Вътрешният министър обаче потвърди слуховете, че заподозреният е бил жертва на насилие от свои връстници. Бащата на негов съученик по-рано също предположи, че момчето е било тормозено от другите деца.Каквото са търсели такова са си намерили.

18

Анонимен

преди 1 година

Не знаем всички факти. Имало е списък. Какви са били целите на този списък.Тормозан ли е от тях?

17

Полицай

преди 1 година

Едно от условията на КОС да притежаваш късо, нарезно оръжие и да го държиш в къщи е съхраняването му. Аз имам сейф където държа трите пистолета и боеприпасите за тях.

16

Гиб Мелсън

преди 1 година

Голяма трагедия! Жалко за невинните деца! При нас това също може да се случи по всяко време. Има огромни количества оръжия във военни, полицаи, пенсионирани. Тъста ми последните няколко години когато беше жив си продаде пистолета. Каза, ще взема да направя някоя глупост, по-добре да го продам. Той пиеше по един литър ракия на ден последните десет години от живота си. Според мен оръжия не трябва да се съхраняват при домашни условия, само в службата.

15

Георги

преди 1 година

Евалата на момчето. Писнало му е от извратения социум и е взело мерки.

14

Анонимен

преди 1 година

Пистолети стоят в сейф!!!! Бащата в пандиза, сина малко по-късно!

13

12

преди 1 година

До Анонимен 15 - ок, но коментарите за връзката между наркотици и подобни атентати, просот не са верни.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12 Сърбите са много зле що се отнася до война, тех всеки ги бие на фронта, единствено ги спасява големата им уста и дуенето :)))

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3 - Стига глупости ... ако наркотиците те караха, да хващаш патлака и да почваш съучениците подред, още 93-а, щеше да има по уилища на семдица гърмени ...

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 - Сърбия е все пак. Те там, не ги разбират новите ценности като нас. Може и да му се случи нещо ... Има много кандидати.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 Сърбите много се дуят, обаче не ги бива във войните като нас, които сме с традиции във войните :)

8

Анонимен

преди 1 година

Надрусан ли? Първо охраната очистил-това е единствения който би могъл да го спре. Приоритетно точно когото си набелязъл след това като не е стрелял безразборно, точно обратното ТОЧНО В ЦЕЛТА с куршум-два. Най-хладнокръвно се обадил на ченгетата след това. Готов е за мокри поръчки като навърши 18 години, и без това няма да лежи защото няма годинките.

7

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Докато не им набиеш канчето се водят "диво" племе, но тех не ги бива във войните, слабички са в тази област :)))