46

Бащата

преди 11 месеца

...е в дъното на всичко!!! Разведен женомразец!! А УБИТИТЕ СА 98% МОМИЧЕТА!!!! ИМА НЕЩО СЕКСИСТКО В ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! НИКОЙ НЕ ВИЖДА, ЧЕ УБИТИТЕ СА МОМИЧЕТА, ГОВОРИ СЕ НАЙ ОБЩО ЗА УЧЕНИЦИ. НО НЕ Е ТОЧНО ТАКА!

45

Анонимен

преди 11 месеца

До 4-ти опит да попитам 3. Последните години повсеместно биват прилагани върху обикновените хора пълна гама от подобни "хватки" единствено с цел да бъдат смачкани тъй, щото да приемат абсолютния възможен МИНИМУМ екзистенс. Аз го наричам- свалят те в хранителната верига до ниво на низш организъм. Когато подобен дразнител достигне критичната граница и "цепеницата се изметне" ставаме свидетели на подобни екстремни прояви на жестокост и агресия

44

Анонимен

преди 11 месеца

До 4-ти опит да попитам 2. Оказва се обаче, че теоретичната наука не отговаря напълно на реалността. И така, както в природата има гъвкави пръчки, които можеш да извиваш почти до безкрай, така сред хората има такива, при които психиката е като цепеница. Твърда, яка и не подлежи на извиване. Ако приложиш чудовищна сила най-накрая ще я строшиш, но преди това рискуваш тя да се изметне и да ти пръсне кратуната

43

Божил Божилов

преди 11 месеца

Тези средства за масова комуникация които,ползваме,радио,телевизия,и специално интернет разнасят по ценния свят като зараза недъзите на американския начин на живот.Колко хора загинаха по подобен начин в САЩ?Тези събития се предават от медии по света и много психично болни лица получават вдъхновение и пример за такива ужасни действия,като това,което се случи на иначе коравия сръбски народ.

42

Анонимен

преди 11 месеца

До 4-ти опит да попитам 1. Да не оправдаваме, а да конкретизираме. В психологията има елементи, които не биха харесали на обикновения плебей върху когото са прилагани. Например има една теория за това как когато прилагаш непрекъснато определен дразнител върху експерименталния индивид, накрая той се примирява с дразнителя и го игнорира

41

Анонимен

преди 11 месеца

Не можеш да изразяваш себе си, чрез тормоз над другите. Едва ли има някой, който да оправдае убийствата на толкова деца и охранител с мотива, че ученикът е бил тормозен, но този случай е много показателен какво се случва с психиката на човек (в случая дете!) жертва на системен тормоз - той или си отмъщава по подобен начин, или би могъл да посегне на своя живот. Освен това, на 14 год. е много трудно да споделиш с родителите, че си тормозен в класа

40

4-ти опит да попитам

преди 11 месеца

защитниците на 13 г. убиец - как може да оправдавате убийство на 9 човека с тормоз от страна на съученици? Къде са били родителите, за да не разберат, че детето им е било тормозено? Какви мерки да вземат учителите, ако детето е отличник, тихо е и не казва, че има проблем? Как хем децата са изтървани от наблюдение и контрол, хем ако учител забележи пролем и се опита да говори с родителите, те го обвиняват, че нарушава правата на детето да изразява себе си? Айде изтрийте тези въпроси за 5-ти път

39

Георги

преди 11 месеца

Детето е описано като отличник, тихо дете, което не говори много. Това го прави идеалната мишена за тормоз. Мъчно ми е за него, тормозът ще да е бил голям, не е издържало. Ако някой трябва да носи вина, това са учителите и училищната управа. Тормозът е повсеместен в училищата към по-интровертните деца. И масово не се вземат мерки за защитата им

38

Анонимен

преди 11 месеца

Интересно,че не се интересуват от причината за това,а само се възмущават на резултата.Тормоза в училищната среда понякога е направо ужасяващ за жертвата и може да предизвика силна ответна реакция,когато стигне предела на търпимост.Не съм сигурен кой тука е виновен и кой е невинен.Мисля,че децата там са изтървани от наблюдение и контрол.При липса на справедливост,понякога някой тръгва да я раздава.Дали е такъв случая не зная

37

Анонимен

преди 11 месеца

Бах го и пишлигара девет души утепа, а нашите престъпници - терористи с един Гешев не могат да се справят!Залагат пиратки и димки, пълна излагация! Нямате ли автомати и снайпери?

36

Анонимен

преди 11 месеца

Писали са му двойка по история защото не е могъл да отговори на въпроса:"Кога е клао тута бугарин?". Верният отговор е "У петак!".

35

Анонимен

преди 11 месеца

Оценка по история. Глупости. Вероятно е бил тормозен и е превъртял, сега за да си измият ръцете училището измислят тая тъпотия с оценката. Списък е имал, кого да убие... баш за оценка ще е било.

34

Браво

преди 11 месеца

Браво на детето. За такова нещо трябва да имаш топки.

33

Убивал заради оценка

преди 11 месеца

ЗАРАДИ СЛАБА ОЦЕНКА ПО ИСТОРИЯ !!! Това била причината, както съобщават някои медии. Но защо тогава е направил списък на съученици, които да убие и защо е толкова озлобен срещу момичетата?

32

Анонимен

преди 11 месеца

Само виновните. Браво, а не като американските масови убийци.

31

Не

преди 11 месеца

Шефът на полицията в Белград отрича да е имало тормоз над момчето. Второ - убити са 8 момИчета и само 1 момче. Колко ли пък да саготормозили някакви момичета? Трето: при залавянето му са го питали защо? Итойе казал: Аз съм психопат!!! Четете и сръбските сайтове. Четвърто : по свидетелски показания е стрелял ХАОТИЧНО.

30

Георги

преди 11 месеца

Защо винаги се акцентира върху резултатите, без да се търсят дълбоките причини. Момчето е тормозено и унижавано, кой знае какви жетсоки работи са му правели, за да стигне до такова решение. Има много деца, които се самоубиват, или пък живеят цял живот с псхически травми от това. Системният тормоз от съученици уврежда психиката и превръща целия последвал живот в ад. Добре е направило детето, не съжалявайте жертвите, били са някакви изверги, получили са си това, което са заслужили.

29

Анонимен

преди 11 месеца

Еми като са знаяли да тормозят и да унижават сега ще лежат в гроба. Какво са очаквали да стане- награда ли да вземат?! Ся тоя па бил психопат, еми да явно е психар щом ги е очистил, НО бил ли е предизвикан от тях? Бил е. Не ми излизайте със сълзливи истории за "невинните дечица". Били са в списъка.

28

Анонимен

преди 11 месеца

Е тоя пикльо скри шапката на атентаторите срещу Гешев! Е това е атентат вече. Учудващо перфектно изпълнен от едно хлапе. Очевидно има много хляб за него в този бранш... Има една книга на Стивън Кинг, "Гняв" се казва, който иска може да прочете. Едно към едно със този случай. Малкият може да е прочел и така да се е вдъхновил. Жалко за загиналите деца.

27

щирлиц

преди 11 месеца

след САЩ,Сърбия е втората страна по брой законни огнестрелни оръжия в света.помня че преди около 10 години в едно сръбско село,един бивш военен беше убил 13 свой съседи.събудил се в 5 часа сутринта и от къща на къща избил няколко семейства.