22

Кво

преди 1 година

Като ходи по нагоре да пигледне оьрво себе си

21

Качества

преди 1 година

Нула особено ако си мислиш че можеш да ни заповядваш

20

Има

преди 1 година

Едни завистници на принципа я не сакам на вуте да му е добре некадьрни са ти правенията

19

4 в 1

преди 1 година

Понякога всички тези качества са събрани в манталитета на един човек. Такъв индивид е склонен да проявява чертите на характера си не само в службата, но и в останалите сфери на живота си. Тежко и горко на близките му.

18

Анонимен

преди 1 година

Много ясно , че и мен са ме бъзикали. Тая работа върви в две посоки. И е много полезно, с шега и хумор да се видиш отстрани и да се коригираш. Рядко, но се случва да има интелигентен човек без чувство за хумор. Но пък *** човек с чувство за хумор - съвсем няма:-)))

17

джави

преди 1 година

Сега има едни дето все снимат и пускат сигнали за глупости.Виждал съм млади,прави мъже да се обаждат на 112 заради змия на площада.Това е края просто.

16

Анонимен

преди 1 година

За жалост светът така е устроен,за да вървиш напред,трябва да газиш по хора!

15

Анонимен

преди 1 година

Трябва да питам човека дали също се смята "бъзикан". Зад всеки "колектив" се крие личен интерес!

14

пенсионерка

преди 1 година

Ох, как ми липсват вече, лицемерите, интригантите и доносниците от бившия ми офис. Пълна скука е без тях. Ох, как хубаво ми разнообразяваха деня, особено като си ги представя голи. - и почвам да се хиля на простотията им. Фалшиви герои с главно "Ф"Не позволявайте поведението на една-две колежки да Ви съсипват работата и кариерата. На всякъде има хора, на които им липсва професионализъм по една или друга причина.

13

Анонимен

преди 1 година

Хумора и бъзиците са невероятно оръжие. По правило всички тия "токсични" са и хора с болно его, самовлюбени или както сега младите им викат - уонабита:-))) Всеки си има слабости и ако колектива ги вземе на мушка, само с шеги и постоянен бъзик може да ги докара сами да си говорят. Или да си сверят часовника ако имат малко акъл:-)

12

В.

преди 1 година

Пиша тук заради 1 човек. Това е личен контакт. Има други хора, без личен живот, които ползват информацията за да запълнят празнината.

11

Анонимен

преди 1 година

В казармата не бяхме точно колеги. И не им викахме токсични, а "зрънца" , в по- висша степен "отровни билки", в най - "Омрази". Оздравителния процес беше кодоша и майтапите. Интервенцията беше за краен случай-пердах, но с мяра. А ротния беше пич и знаеше ,че тенденциите към самооздравяване в колектива са полезни и не трябва да им се пречи.

10

Помня

преди 1 година

Това е нищо в сравнение с Живковото време. Друго си беше колега или съсед доносник, да ти съсипе живота.Псувахме ги , ама тихичко . Борбата да извадиш главата от калта беше епично жестока.

9

Пфф

преди 1 година

Пак преписвате американски статии. БГ е 5 милионна държава, а не 340 милиона. Тук няма корпорации с по 10 хиляди човека, че да има издигане. Максимум мениджър и заплатите са смешка. Служителят ако взима 3000, мениджърът взима 6000 и това е. Повече развитие няма и това е. Каква борба, какво нещо, като от вкъщи можеш да продаваш в Амазон и да правиш по 15 хиляди на месец без да си мръднеш и пръста.

8

В.

преди 1 година

На завистливи и некадърни и не им обръщам внимание. В личния живот е по-сложно. Докато ги разбереш че са такива!

7

Aноним

преди 1 година

Някой пак много те харесва .Да си желана жена в грозна Б-я е принудило много българки да "изтекат".Народна мъдрост : " От грозно - по- грозно!".

6

Анонимен

преди 1 година

Поръсете ги с белина.

5

Леля чичо

преди 1 година

Всичките тези токсични г.л.у..п.о.с.т.и. изчезват след първото разбиване на зъбите

4

До 4 от 8

преди 1 година

Всичките ти колежки са с патки.Миеш ли си дупката като я скъсат?

3

Теди

преди 1 година

ОБАЧЕ ОТ МЕН СЕ КРИЯТ ВСИЧКИТЕ НЕ МОГА ДА ГИ НАБАРАМ САМО ГИ ПОДОЗИРАМ