303

сега

преди 11 месеца

ще пришият обвинението на някой бездомник и ще кажат , че прокуратурата работи, сменете си сценаристите, толкова сте елементарни, че вече и децата ви се смеят на приказките за терористичните атентати в които даже и вие не вярвате.

302

Анонимен

преди 11 месеца

оставете да го доизровят малко тоя кратер че тая "професионална' бомба една дупка не е изкопала като хората, освен че там къде са я засяли сякаш са искали елени да ловят.

301

Анонимен

преди 11 месеца

Стига сте занимавали хората с глупости,за няколко дена Гешев го направихте национален герой,ай стига вече!!!

300

Анонимен

преди 11 месеца

ЕДИН МИЛИЦИОНЕР ДРУГАР ПРЕДИ 30 ГОДИНИ РЕШИЛ ДА ОГРАМОТИ ПОЩИТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА ПРИ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ. ЗАЛОЖИЛ ТРОТИЛА (НЯМА ДА КАЗВАМ ТЕГЛОТО) В КАСАТА,БУМ-БАМ И ВРАТАТА ОТЛИТНАЛА НА 30 МЕТРА КАТО ОТРЯЗАЛА ГЛАВАТА НА НЕВИНЕН ПОЩЕНСКИ СЛУЖИТЕЛ. ВЕЛИКИЯТ ОБУЧАВАЩ ПРЕТЪРПЯЛ ПЪЛНО ФИАСКО, СЪЩО КАТО НАСТОЯЩИЯТ МИЛИЦИОНЕР КАСКЕТ ДРУГАР ДЕТО ПРЕТЪРПЯ ФИАСКО С ЧУДОВИЩНИЯ ТЕРОРИСТИЧЕН АТЕНТАТ. ИЗВОДЪТ - ДРУГАРИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ ДА НЕ СЕ ДОПИРАТ ДО ВЗРИВНИ ВЕЩЕСТВА!!... ОСТАВЕТЕ НЕЩАТА НА ИСТИНСКИТЕ ЕКСПЕРТИ

299

Анонимен

преди 11 месеца

ОТ ДАЛЕЧНО КОНГО ТУК ПРИСТИГНА ОРАНГИ БОНГО БОНГО ДА МЕ ИМИТИРА И ВИСОЧИНА ДА НАБИРА... ОДИ СИ ОРАНГИ БОНГО БОНГО У БОТСВАНА НЕ СИ ЗА НАШАТА ПОЛЯНА!!...

298

Хорейшио

преди 11 месеца

Аз знам кой е атентатора. Казва се Никой. Кого хвана и осъди Гешев? Никой. Значи Никой си отмъщава и е заложил бомбата, която носи името на атентатора - никаква.

297

Дедо

преди 11 месеца

Кака Сийка за мъжа си не се тревожи толкова колкото за Гешев.

296

Инспектор Дюдю

преди 11 месеца

Взривът който бил поставен да убива.... е изхвълил половин лопата пръст на пътя е Ожасно е обелил 2 см от кората на дръвче и е наклонил един храсталак.... А колата в която се е намирала целта на атентата е била непоправимо оцапана с прахоляк. Ужас.

295

КАСКЕТ СМЕШЕН

преди 11 месеца

ТАКЪВ СЪМ ШУТ ЧЕ И ЕДИН ДОСТОВЕРЕН АТЕНТАТ НЕ МОЖАХ ДА ОРГАНИЗИРАМ

294

МУНЪО АТЕНТАТОРА

преди 11 месеца

ТИЯ ХРАСТИ ЕДНИ ДИВИ П Р А С Е ТА ГИ РАЗРИВАХА

293

БРЕЕЕ МНОГО

преди 11 месеца

ЧЕНГЕТА НА СНИМКИТЕ БЕ. КЕБАПЧЕТА ЛИ РАЗДАВАТ

292

Бонго Бонго

преди 11 месеца

ДОЛУ РУСИЯ И ВЪН ***!!!!

291

ТЕРОРИСТ

преди 11 месеца

САМО ПИРАТКИ ХВЪРЛЯХ. ЗА ТОЛКОВА ПЛАТИХА ОТ АСОЦИАЦИЯТА НА ПРОКУРОРИТЕ

290

АТЕНТАТОР

преди 11 месеца

АЗ БЯХ. ЗАЛОЖИХ ТОРТА И БЕНАГАЛСКИ ОГЪН

289

БАНДИТ

преди 11 месеца

Гешката ми е приятел

288

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 11 месеца

Импийчмънт за Радев да изчезва от политиката със скоростта на 200 бити пидиранса..Забрана за използването на фалшивите машини.Бг в ЕС и НАТО. Разбиване на монопола в България, развитието на малкия и среден бизнес у нас. Канят се инвеститори за големите фирми и предприятия. Златото да се управлява от бг държава. Всеки да има право да строи алтернативни източници на енергия за домашни условия , храните с ниски цени с поне 150 процента като на Европейския съюз. И евро!!!! И ДОЛУ РУСИЯ ВЪН ***

287

Бонго Бонго

преди 11 месеца

Оптимист съм. Импийчмънт за Радев да изчезва от политиката със скоростта на 200 бити пидиранса..Забрана за използването на фалшивите машини.Бг в ЕС и НАТО. Разбиване на монопола в България, развитието на малкия и среден бизнес у нас. Канят се инвеститори за големите фирми и предприятия. Златото да се управлява от бг държава. Всеки да има право да строи алтернативни източници на енергия за домашни условия , храните с ниски цени с поне 150 процента като на Европейския съюз. И евро!!!!

286

Бонго Бонго

преди 11 месеца

Техните курорти Юпитер и Мамая са по. Скъпи от бг с 60 процента и лятото им е два месеца, затова идват при нас и да пазаруват.Но пенсията там е далеч повече от 300 лв

285

Бонго Бонго

преди 11 месеца

До РадоПотока беше нулев при Бойко. Разбираше се добре с Ердоган и направи всичко възможно да не влизат мигранти. И това беше видяно от цяла Европа.Дойде Радев и Рашков и кво стана за две години? Колко убити полицаи имаме???? От мигранти.Оказва се, че граничарите в схема отчитат се на Рашков, Рашков на Радев...еееее, голям патриот бре)))

284

Радослав

преди 11 месеца

До Бонго Бонго: направи ограда която една крава свободно пресече и предизвика дипломатическо фиаско между Турция и България ( но иначе оградата спира мигранти). Магистрали направи, а всички се оплакват от калпаво пътища и разбити коли. Магистрала Тракия на вълни, Хемус в перманентен ремонт. Жълтите павета ги пренареждат почти толкова пъти колкото Боко се е явявал на изпит по математика в 1-ви клас. Махай тази шизофренични, страдаща от комплекс за малоценност тиква! Да ходи при любимия си вожд!