61

toti

преди 1 година

НИКОЙ НИЩО НЕ ИСКА,ПРОСТО ВИ ГЛЕДАТ СЕИРА И ВИ ЧАКАТ ДА СЕ ВИДИТЕ КАКВИ ЦИРКАДЖИИ И ПРОШЛЯЦИ СТЕ СТАНАЛИ,КЪДЕТО САМИ НЕ СЕ ХАРЕСВАТЕ !!!

60

наблюдател

преди 1 година

Любен Дилов-син е червен.

59

Анонимен

преди 1 година

Кой го казва?

58

Shark

преди 1 година

Откъде да го свалят бе пелтечещ ***? гворът си няма да оправиш, ама вземи махни тези клоунски дрехи. Всъщност стой с тях, да си личи отдалеч какъв си.

57

Избирател

преди 1 година

Ами, щом се харесват Дилов и Борисов нека да се вземат. Дори и ако трябва, специален закон да се приеме от поредното НС, за узаконяване на брак между тях. Нали това им е работата на депутатите. Да приемат закони. Законите са важни. Какво значаттук някакви си имена като тези на Дилов и Борисов. Борисовци много, но Диловците са малко.

56

Анонимен

преди 1 година

Не знам да са му подарили заводи или хотели!

55

анонимен

преди 1 година

Колкото и да си чешете езиците , фактите говорят: Борисов пое управлението на България в разгара на най-голямата икономическа криза от десетилетия насам, а някой тук да я е усетил ? България макар и бавно вървеше напред , а при само 6 месечно управление на ПП всичко се срути и сега се чудим от къде да започнем реденето на пъзела. Че са некадърни управленци от ПП и на децата е ясно. На това се казва-учили,недоучили. Няма нормален икономист със заеми да вдига пенсии и заплати.

54

Анонимен

преди 1 година

Ти па си комсомолски секретар, пребоядисал се на седесар. А как познаваме че комсомолец лъже - ами в момента, в който си отвори устата.

53

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 55 Много си е добре Дилов. Умен симпатяга с чувство за хумор. Ти огледай себе си.

52

Пенсионер

преди 1 година

ГЕРБ , БСП, ДПС и ИТН и ето ти правителство. С ПП само ядове. Видяхме че не стават. Правителство на всяка цена. Избори през лятото са гарантиран провал.Осъзнайте се.Затънахме като Путин на украинско поле.

51

Анонимен

преди 1 година

Дилов - образцов отвратяга. Типичния долен тип, натегач в ОПГ ГРОБ.

50

Паисий

преди 1 година

Другарят Дилов, в качеството си на СЕКРЕТАР на Димитровския КОМУНИСТИЧЕСКИ Младежки Съюз в Софийския Университет, дава квалификации на хората. Така квалифицира студентите като Б*ОКЛУЦИ, защото вдигнаха стачка срещу Петър Младенов през 1990 г. Какъв сте Вие, другарю Дилов?

49

Рррр

преди 1 година

Предлагам , на следващи избори ТАЗИ Година, да НЕ Гласуваме. А тоягата по кратуните на всички животни в политическото пространство ....

48

Анонимен

преди 1 година

Башибозук сте вие... турчетата от ГЕРБ, затова взимате регионите на ДПС.

47

Урсулка Кон Дилав

преди 1 година

Фърфалети младши не успя отново да изкаже признателност към баце.. разбираме, че го измъкнал от финансоф ужас, но нали се пише интеЛЕГЕНция.. Бива някък си да намали Уборотите.. червени, сини, пимбени.. Как се казват тези потомци които псуват майките си?

46

СМЕХ...

преди 1 година

"ПП- СА ЧЕРВЕН БАШИБОЗУК"----АДСКИ ТОЧНО КАЗАНО...!

45

В.

преди 1 година

Не съм видял лошо от него. Успява да се класира за депутат. Има къде по-некадърни!

44

bRASSIST

преди 1 година

Тоя фъфлещ клоун, къде толкова милее за родината.,,. Не заряза ли баща си в хоспис?! Щом зарязва родител, смятайте колко го е еня за държавата.

43

Анонимен

преди 1 година

Не знам за ПП ама ГЕРБ-ДПС-БСП- *** са башибозуци на Путин и Митрофанова..

42

Върл Левскар

преди 1 година

А бе късно е , ама добро утро ! Важното е ума да се пробуди .А лека нощ !Стана ми весело на фона - политика .