62

BG

преди 1 година

Кирчо да върви на Корал да си развява оная работа , Кокорчо при Спецов в Дубай.

61

Мескалина Кискова

преди 1 година

Не се отнасяйте така с момчетата, не са много умни, ама трябва да сме толерантни.

60

Георги Илиев Митев

преди 1 година

В политиката няма препятствия . Има само изблици на комплекси за малоценност .

59

bbb

преди 1 година

Защо тези двамата да са препятствие пред съставяне на кабинет? Нали ГЕРБ за първа политическа сила, да предложат в НС състав на кабинет, пък може и да мине! А те само с ПП се оправдават заради некадърността си да излъчат правителство!

58

До протестиращата

преди 1 година

И кой ще ви подкрепи правителството!? Не разбрахте ли, че сте толкова некадърни, че се самоизолирахте!

57

До 57

преди 1 година

Семерджиев е дилъра на Петков и Василев! Той е доставчика на пицата с кристали в МС!

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 61 Щом съден в Чехия престъпник управляваше 11 години, Петков е най-малкия проблем за БГ. :)))

55

Анонимен

преди 1 година

Тия са за затвора,единият престъпи конституцията вторият измамник

54

До Протестираща

преди 1 година

Ще си направите правителство, ама без Борисов и грънци нЕма да си направите. Дотам го докараха тия двамата на снимката, дето трябвало хубаво да ги гледаме. Хич не ми са за гледане, най-добре да изчезват.

53

Путинските

преди 1 година

проксита от ПП не искат правителство. Искат хаос.

52

Българин

преди 1 година

В Украйна всички български училища работят.В окупираните от Русия територии българския е забранен и училищата са затворени.Какво изпищя Костя Копейката по въпроса?

51

Анонимен

преди 1 година

Искаш тиквата и неговото отроче дилъра Семерджиев, така ли да разбирам минусче...:)))) Искаш дилърче с жипка, отгоре полицейска лампа и некаква полицайка кифла 50 кила да го прикрива, това ли искаш минусче.....хахахаха :)))

50

Анонимен

преди 1 година

Бойко Ноев, Фолксваген инвестира в Сърбия, защото е извън Европейския съюз и НАТО. Търсят свобода от Европейския съюз. Сърбия има конкурентно предимство, че не е в ЕС и НАТО.

49

Анонимен

преди 1 година

Колко по-дълбоко да влезем в ЕС и НАТО. Не им е достатъчно на натовците. Искат да влязат във всички дупки на НАТО. Това ще е изнасилване на НАТО. Бойко Ноев иска да изнасили НАТО и ЕС. Те не ни пускат навсякъде, не дават навсякъде. Бойко Н. иска повече, отколкото му се дава от НАТО и ЕС. Влезли сме там, където са ни пуснали. До секретните входове Бойко Н. няма да го пуснат никога. Тази тема е затворена. Все ще влизат някъде, все недовлезли били. Навират се там, където не им е мястото.

48

срам нямат

преди 1 година

блюдолизците на тиквата.12 г. облизваха кокала му, и сега вкупом на абразурата да твърдят, че никой не е достоен, само тиква и калинки. За това време Румъния ни изпревари, Сърбия, РСМ - ни изпревариха по инвестиции и благоприятни възможности за инвеститорите. За това нито дума , ни вопъл , ни стон--- живота ни отиде с Тиква и калинки, с мръсотия във въздуха и най лошите и смъртоносни магистрали в Европа, с отвратително здравеопазване. Опомнете се лизззачи-- и вашите деца живеят и се мъчат тук

47

Анонимен

преди 1 година

До РЕВОЛЮЦИОНЕРЗабраи ли, че Черепа беше комбина с Пеевски, но дебелака не го изгониха :))))

46

РЕВОЛЮЦИОНЕР

преди 1 година

ГА ЧЕГЪРТАХМЕ ТАЛОНИТЕ НА ЧЕРЕПА БЕШЕ НАЙ-ГОТ. НЕ РАБОТИШ, САМО ЧЕГЪРТАШ. ПОСЛЕ 50 ЛВ НА ДЕН АКО СИ НА ПРОТЕСТИТЕ, ДО 200 ЛВ. АКО ХВЪРЛЯШ БОМБИЧКИ ИЛИ СЕ СБИЕШ С ПОЛИЦИЯТА! ПОСЛЕ НАСТАНА ГЛАД И СКЪП БЕНЗИН - ОТ КАК СПЕЧЕЛИХМЕ, А ЩОМ БОЙКО СЕ ЗАВЪРНА СТАВАМ ОПТИМИСТ !

45

Анонимен

преди 1 година

Дават му лъжичка надежда на Боко колкото да се надява, че отново ще има Мата Хари и кюлчета и след това го принизяват където му е мястото :)))

44

ФИГУРАНТ ФУРАЖКОВ

преди 1 година

ТОЙ АСЕНЧИ ВЕЧЕ БЕШЕ ОКРАЛ ЕДНА ЧУЖДА ФИРМА С МИЛИОНИ, ЯВНО ТОВА Е ПЛЮС, ЗА ДА ГО НАЗНАЧИШ ЗА ФИНАНСОВ МИНИСТЪР? АКО СИ КРАЛ ПО МАЛКО - СТАВАШ ЗА ШЕФ НА НАП? АКО СИ КРАЛ МНОГО И СИ ИЗБЯГАЛ В ДУБАЙ - РЕДИШ ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО! АКО САМО МООЖЕШ ДА ЛЪЖЕШ, ЧЕ НЕ СИ КАНАДЕЦ - СИ ЗА ПРЕМИЕР!

43

Анонимен

преди 1 година

На снимката са шарлатани - мошеници разбили и разорили България!