23

I hate bounderians

преди 1 година

И къде в ЕП пише, че аз трябва да се чувствам "like buddies" с украинци, които псуват и заплашват германските канцлери? Понеже те това правят, това е по цял ден, освен това, това не са отделните им прояви, и тези прояви не са някакви стадионни прояви, те заплашват германските политици нон стоп и твърдят, че заплахите към германски политици "били нещо приемливо или нормално"

22

I hate bounderians

преди 1 година

Според украинците сега те имат право да псуват мен? понеже исках да питам кой им е казал, че имат право да псуват Меркел на обществени места и да твърдят, че това ще ги легитимира във власт автоматично и че е здравословно за тях, този вид псуване? Според украинците на Сатанишев псуването било здравословно, особено когато е "репетативно" и когато "така се отстранявали германските политици" ?

21

I hate bounderians

преди 1 година

Исках да питам, понеже на мен ми е неприятно, някакви украинци да твърдят, че имат легитимираност от ЕС или ЕП за да псуват Меркел на обществени места

20

Анонимен

преди 1 година

Понеже все още има активни комантари тук, въпреки, че статията е като от турски ежедневник, дали някой има разбиране, защо украинците искат да "псуват" Меркел, и защо Джанков искаше да вкара Сатанишев в ЕП, за да "вика със себе си" украинци, които да псуват Меркел

19

Анонимен

преди 1 година

Тя е 15 години по-млада от Байдън, ама се пенсионирала и вече драска мемоари. Чърчил е почакал да стане на 90. А кралицата не драсна и ред, изглежда живота и е бил безкрайно скучен.

18

Анонимен

преди 1 година

Тая престъпница защо не е в затвора??

17

да бе мълчала

преди 1 година

Меркел има много грехове...1. Допусна чудовището путин да се развие и да набери сила тъмната страна. 2. Създаде и до последно подкрепяше тиквата независимо от страданията на народа ни--това не я интересувашеи изобщо. 3. С лоша аритметика и преценка на ситуацията и перспективата допусна емигрантите и джихадистите в Европа. От нейните грехове стотици хиляди загубиха живота си.......да гори в ада и желая от сърце.

16

Анонимен

преди 1 година

Мемоарите ще се казват: "Как затрих Европа".

15

Друг

преди 1 година

Историята ще я осъди! Но тя самата нищо неможе да направи, така и се диктува! Само да не забравиш и това да опишеш в книжката си!

14

Анонимен

преди 1 година

Тя самата едва ли може да стъкми и едно изречение, горкицата. Кой знае кого е наела да и описва житието-битието. Нещо като принц Хари. Пък и точно в канализацията ще оттекат мемоарите и, че кой ще си губи времето да ги чете. Все пак ще и призная нещо-тя си рискува репутацията и призна, че минските споразумения са били дългоопашата лъжа. Внесе яснота по въпроса за сегашната ситуация.

13

Някой

преди 1 година

Аз като християнка и демократичен човек който е бил при нейното управление мога ли да участвам с написването на глава от мемоарите и като свидетел каква е предателка ей така демократично без страх и заплахи само истината нали сме вярваме в един бог и Христос да си напиша преживяванията от политиката и нали нали има закони за нас който да ни защитават. Права и равноправие има когато махнат закона с който поробиха свойте на чуждите. Сега т***н**те са със закон установени. Извратеняци прости и Шолц

12

Някой

преди 1 година

Тази е доста зле по-зле от Хитлер ами и Шолц въобще не и отстъпва. Още по-зле на квадрат..... Имало едно време Германия. Сега така са затъпели от готовите пари, че е потрес...... Или предават всичко и всички в името на който дава пари....темата е дълга....

11

Някой

преди 1 година

Тяхната партия е мюсюлмандемократическа. Агентите още търсят откъде и идват парите за доброволно покръстване на Германия или е природно заблудена овца от стадото не знае какви ги върши... По празниците да вървят в джамийте там им е мястото на предателите. Християндемократи друг път.

10

Анонимен

преди 1 година

Една глава посветила на банкянския ром, една на бункерния мишок и книгата свършила.

9

Някой

преди 1 година

консервативния Християндемократически съюз според мемоарите включва ли целият т***н***ски свят. Срам няма тази жена. Пенсионира се взела каквото взела да ме мислят от ограниченият и мозък тези който остават активни в живота.... Християндемократа друг път. Нещо не разбира даже и името на партията какво очаква човек тогава..... Ще пише отвята мисъл на човек с пари ей тъй да не заспи ....

8

Анонимен

преди 1 година

До 11 - Ее стига е, ям еее

7

амиии

преди 1 година

Да е жива и здрава... от тази вече нищо не става! Докато ги напише мемоарите си този кендзеФ (наречен юръп съюз) ще се разпадне!

6

Анонимен

преди 1 година

Видех на видео как танцува по цици на един от нашите курорти като млада, направи Германия ориенталска колония, требва да се гордее със себе си :)))

5

Анонимен

преди 1 година

парите не миришат...

4

Гъз

преди 1 година

Меркел е поредното доказателство , че бог няма. Не е възможно такиви из роди да са божие творение.