143

Анонимен

преди 1 година

Икономиката на ЕС не е на първо място,а хората виждат това и чувстват по джоба си! Това е проблема! Хората искат по малко НАТО и повече ЕС!

142

АНГЕЛ

преди 1 година

Изтока ще излезе от ЕС последен.Разпада на ЕС ще дойде от страната основател Франция. Макрон е с най-ниска подкрепа откакто се занимава с политика заради пенсионната му реформа и е на 90% вероятно че ще бъде наследен от Марин Льопен дори преди да му изтече мандата защото във Франция протестите неспират. Стане ли Люпен президент ще направи референдум а 62% от французите вече не искат ЕС. АКо страната основател напусне нейното произведение сещайте се какво ще се случи със съюза !

141

Анонимен

преди 1 година

ЕС е умрел. Второ пришествие ли да макаме?

140

Петров

преди 1 година

До Паню Баирски А бълхерианите са толкова щастливи че останаха 5 милиона с все ромите и избирателите от Анадола

139

Паню Баирски

преди 1 година

Орбан е един жалък папуняк и не става за нищо! Унгария трябва незабавно да бъде изритана от ЕС. Унгарците никога не са знаели какво искат. Между другото, винаги са били на първо място по самоубийства. Нещастници!

138

Питанка

преди 1 година

"корупцията в Унгария, която сега е на дъното сред държавите членки в класацията на Transparency International" -- бря, по зле от Бг-то ли бе!? Или това Transparency е лост за набеждаване на непослушни...

137

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Унгарецо не аляв. Не сака п.д.рунгели!

136

r3v0lv3r

преди 1 година

Еми да излизат ведгнага, какво чакат ?

135

Анонимен

преди 1 година

Хаха, 100милиарда, после още 28 млрд ги чакали! Кого будалкате бе? А колко ни струва това членство в ЕС? Защо не направите и тая сметка?

134

Берете си лайката

преди 1 година

Пак пропаднала пропаганда. Орбан бил самозван ? Тбъ ужур на ляста . Или пък само пйсткопи пейстт.

133

Факт

преди 1 година

Всъщност неадекватната антиевропейска политика на Брюксел руши ЕС.

132

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Хайде много моля Майка България да не бъде сравнявана с някакви евреи като Орбан! По-скоро нека се напише истината,че както България,така и цела Европа се е превърнала в дестинация за евреите от цял свят и едничкото решение да се кзбсвим от тия фараони окупатори е Арабско управление на ЕС.Русия вече загуби доверие дори и в хора като мен,които я подържаха.Русия се подигра с всички нас,които виждахме в нейно лице алтернатива.

131

Не разбрах

преди 1 година

След като в ЕК се късат да крадат и да служат на САЩ не на ЕС ние трябва на ги подкрепяме ли?

130

Анонимен

преди 1 година

Всеки сам си чертае пътя, и накрая си плаща цената! Ние го усещаме вече

129

Анонимен

преди 1 година

До sdГърците ако излязат от ЕС просто ще загинат геройски. Те вече така яко се оядоха с еропари че за тях няма връщане назад. Не знам кой как тълкува нещата но сега си давам сметка защо Беликобритания напусна ЕС. Не одобрявам, но разбирам.

128

sd

преди 1 година

Ако Унгария и БГ излязат от ЕС, то Западът ще подскочи от радост! Визите - още на другия ден, а униженията ще почват не от Мексико, а още на сръбската граница!Гърците са много по-хитри и каквото и да викат, по отношение на Еврото, ЕС и НАТО нямат никакъв междупартиен разнобой. Дори при фалита си не се отказаха от Еврото!

127

Анонимен

преди 1 година

До 139 Ощеж89та се знаеше, че Валенса е доносник. То и затуй Западът си го избра. Орган е бил от Отворено общество.

126

Анонимен

преди 1 година

До 144А защо е само 2%? защото някой иска да е само толкова. Защо никой не ти дава спокойно да правиш бизнес в западната част на Европа ами гледа ако е възможно да си стоиш в периферията (защото ти си периферия ако не си се усетил). И си на точното място - буфер за всички неприятни последствия с които върви всеки военен конфликт. И освен това си готов да приемеш всичко просто защото е евтино. Прекрасно. Но не за теб. Дори и европарите няма да са това което очакваш.

125

До 140

преди 1 година

Нямаш право да водиш независима политика като си 2% от БВП на ЕС. Това не е Германия. Да заминава към рублята

124

Анонимен

преди 1 година

Най-добре е Орбан да мине на руски субсидии от 10 млрд рубли вместо 100 млрд. евро и унгарците да се видят у живот! Ако не се лъжа 10 млрд рубли са около 150 млн. Евро