10

Венко

преди 1 година

Не е имал автомат,иначе още нямаше да е хванат.Едно време полицията подгони банкови обирджии,мисля че има викаха ,,Крокодилите",и като им гръмнали с Калашник,и полицаите се обърнали и избягали на 100 километра.после ги питата защо са избягали,а те викат ,,ами бяха въоръжени".Такива са и баретите.надувки и празни приказки,измислени герои.Отидоха при Бай Петко да го плашат,и оня им разказа играта с ловджийска пушка.Ами ако имаше и той авто мат? Ко праим тогава??

9

Анонимен

преди 1 година

Вчера в Мадрид имаше Същият случай, но със загинали. Някакъв тукашен швед, наркопласьор

8

Друг анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4Не смеят да го гръмнат, че после може да ги съди за причиняване на смърт при изпълнение на служебните задължения. хахах

7

Анонимен

преди 1 година

Де да можеше ушевите да пезеха така животите на нормалните граждани, както на престъпниците и рецидивистите.

6

Анонимен

преди 1 година

Сега човека с опастност от ампутация да съди ушевите, че не са си изпълнили задълженията и не са го застреляли на време.

5

сащ

преди 1 година

В сащ дали нямаше да го гръмнат вече тоя? За какво точно го пазите?

4

Анонимен

преди 1 година

"Колев е въоръжен и опасен при задържане, което наложи и използване на СОБТ с цел опазване неговия живот" Това като го прочетох се хванах за главата видите ли ушевите искали да запазят животът на престъпника.

3

Дони

преди 1 година

Лично бих му отрязал и двата крака за тая пpoстотия...!!!

2

карачанаков

преди 1 година

Аве къде е Рашков нещо изчезна от хоризонта,да не се е запил някъде или пък да е минал в нелегалност . Да не би да се е барикадирал в някой от апартаментите на жена си.

1

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Точно с 3,6 години на лек режим ще го превъзпитат. Не е истина в какви времена живеем.