20

преди 16 години

Така е!Медиите също са част от сделката!Сред тях корупцията е най-голяма!

19

преди 16 години

Ето това е новината на деня!Приятелите от нюза са я пратили в пета глуха!Вместо с най-голямата далавера за годината те ни занимават с черно-бяла снимка на момиче с голи гърди и някакъв паркинг на митница.И журналистите в тая държава са купени!

18

отчаян българин

преди 16 години

Управляват ни Гочоолу, Дочоолу и Данко Хаирсъзина, обединени яко в една бетонна коалиция на политическия бандитизъм и на пълния нравствен аморализъм. А мнозинството от народа стои с отворени широко усти, чеше се по главата, *** мухи и вика: "Епа оти да ги гоним тия бре?! Ония да не са по-добри бре?! Нека тия да си лапат, оти ония йощ повеке ке лапат?! Кви предстрочни избори бре?! Кви пет лева бре?! Оно нема за кой да гласуваме бре?! Нека тия да си лапат, оти да се охарчваме да правим избори бре?!" Аман от простотия, тая нация дали няма най-после да се пръсне от простотията си както се пръсва гнусен гноен цирей, излязал тъкмо на нейния нос?!

17

той

преди 16 години

Гледам Кобургготски, г-н за един ден. Бижуто на Службите. Обръч от титли. Коронясаните от суетата му наследници. Дясната му ръка Велчев. Безцветни, воднисти очи. Изтънчени в алчността, алчни в изтънчеността. Възможно ли е да им мине през умът, че Европа би възприела Симеон за неин президент. Едва ли, търсят му легитимация, строят му защитна стена, изправят цял континент срещу неговите поданици. Куклениците от ДС кой знае защо са решили, че партиите на Симеон и Доган ще изкривят гневното ни нетърпение и партията на Гоце ще мине метър. Кой би повярвал, че онези от обръча Монтерей, дето уж остарявали безнадеждно, са запазили непокътнато младежкото си въображение. Може да не са суеверни, но не са и всуе верни. Поискайте си парите, и ще получите куршум.

16

гласуващ

преди 16 години

Е политически труп и никой няма да гласува за тях.Ако бяха напуснали правителството на позора - ЩЯХА ДА ИМАТ ШАНС! НО СЕГА - НЕ!

15

ПМГ

преди 16 години

Не мога да разбера ... 1км магистрала струва 1.5 млн лв. Защо не използват 150-200 млн да довършат магистралата до бургас, и още толкова или повече до варна при този голям излишък. Много хора ще няма да са жертви на катастрофи. Но явно като за последно трябва да разграбят всичко. Мръсни мафиоти

14

edin

преди 16 години

ами какво чакаме?!?!?!

13

преди 16 години

za besiloto sa i 3-mata

12

пенсионер

преди 16 години

Ние тук си чешем езиците. Кервана си върви кучетата го лаят.Ще ни въртят на"кон сърма",пука им ,че им дреме какво иска народа.Никой от тези не чете мненията по форумите.Народа вижда ,че всички са " маскари"От тройката това им бе целта. Народа хептен да се отчае и те да си "разиграват коня".

11

преди 16 години

като ги гледам все едно sе готвят за участие в игрална версия на Доневите трима ***, на мама умните красавци

10

ах,ох

преди 16 години

кат стана въпрос за кинти, царя даже и от пострадалия си син се отдели......

9

tnt

преди 16 години

ако се случи мисля че датата трябва да се отбелязва като национален празник.подкрепям идеята и с двете ръце.

8

Иво

преди 16 години

Снимката е чудесна,все едно че са пред стена за разстрел :)

7

СИД

преди 16 години

Не съм икономист, но бюджетът ни не е ли годишен? И разплащания по него не се ли извършват дори и в началото на следващата година? Имат ли законно основание да харчат от излишъка преди да е сигурно какъв точно ще е той? И как се очаква всички да спазваме законите, когато от най-високо ниво се демонстрира незачитането им?

6

edin

преди 16 години

НДСВ ще държи и да бъдат заделени повече пари за автомагистралите "Тракия" и "Хемус".Не така !Ето как-1км.магистрала струва 1мил.и 500хил.примерно.От Ст.Загора до едикаде си са 10км.Дават 25мил.и за 1год.да се построи.Това ще значи ,догодина ще има 50жертви по-малко на пътя!

5

edin

преди 16 години

Егати пичовете!Кой е казал на бат сЕРГО,че може да разполага с тия пари без да ни пита?Как може с парите на 2,000,000 работещи българи да се разпореждат шепа некадърници!!!Та те неможаха да пресметнат колко данъци да ни вземат,а сега-на тоз даваме толкоз на др.-толкоз.Абе я марш на село,комплексари с комплексари!

4

винету

преди 16 години

Няма лошо ...за да гласуват след това за тях!!!! Да е..б.а и наглите гадни ....Пенсионерите си ги избраха...пак да си ги изберат...иии...България ще бъде държава на пенсионери..!!! лъжци и измамници както винаги ....като има балъци и прости хора така ще е

3

преди 16 години

ами сега ,може и да се размине тъй дългоо4акваната по4ивка на пенсионерите лелеее,какво ли ще реши сега биг брадър....

2

edin

преди 16 години

За учителите неможе защото се опитаха да вдигнат глава.И защото трябваше да се покаже,че са никои в тази държава.Че тук са на почит само послушковците .Янка да обещае,че вс. учители ще гласуват за бсп и издръжкат на у-к ще скочи на 1500лв. за година.А може някой здрав учител да отиде на море/безплатно/

1

бЪЛГАРКА

преди 16 години

Къде е министър Орешарски??? Чак ми домиля за него, като се сетя как нацупено обясняваше преди година как милионите за учителите ще съсипят икономиката ни??? КЪДЕ Е ТОЛКОВА ПРИНЦИПНИЯ НИ И СТРОГ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР?!? сЕДЕНКАТА ЗАПОЧНА БЕЗ НЕГО?