72

Анонимен

преди 1 година

до 48 ,; Така е при демокрацията , иначе как стотиците НПО-та ще папкат парички , тях и без това друго не ги интересува ; за тях човешкият живот не е от значение ! Важното е кучетата да са добре , има ли кучета - има мангизи ! Затова НПО-тата винаги ще защитават кучетата и ще правят така , че винаги да ги има ...

71

Анонимен

преди 1 година

Коя институция чете тази платформа ?

70

Б.

преди 1 година

Във Варна пак кмета не си върши работата!!!!

69

Анонимен

преди 1 година

Събират се пари и се оповестява, че се плаща еди каква си сума за чифт кучешки уши. Както ловците за хищник или сврачи крака. Бай ман..л ще свърши работата. Едно няма да остане - гаранция.

68

Анонимен

преди 1 година

Обаче ако утре някой потърпевш вземе нужното решение веднага ще се задействат полиция, следствие, безброй нпо-та и куп други нищоправци

67

Само един шпрайт

преди 1 година

Динко е прав. Жалко, че няма време да разкаже още неща. Но това за Ромул и Рем съм го виждал с очите си на нашата улица. Даже, когато хората, които го хранят са край него, става още по-агресивно, за да се докаже един вид пред тях, че си заслужава храната. Много са долни тези кучета.

66

koko

преди 1 година

Един съвет когато видите тези кучета /злобните/ мятате новогодишни пиратки възможно най близко - може и от терасата - гарантирано си бият шута в съседния квартал !!!

65

Варненец

преди 1 година

Динко, и аз затова му се разкрещях: Какво правиш вее? Що не ги разкараш? Ще ме изядат! И то със самодоволна усмивка: Няма, бате! Как да не го пречукаш? Добре че пак ти казвам не беше откачения ми брат с мен, че щеше да яде боя това опушеното, а ние да се приберем обратно по черните пътища за да не ни засекат римляните.

64

Динко

преди 1 година

До ВарненецаРазбрах. Позната история. Който ги храни, винаги казва - спокойно те не хапят, добри са. Ами те са добри към Ромул и Рем, защото ги хранят, ама кучето решава, че за да продължават да го хранят, трябва да покаже, че си заслужава храната и напада всички останали, които на са Ромул и Рем. Абе на еднс бира мога цяла нощ да ви говоря за кучешки и вълчи работи, ама нямам време.

63

Анонимен

преди 1 година

До 63 - "Някакви съвети за хора, които не са социопати" - ами ето - като те нападат кучета, лягаш на земята и се оставяш да те разкъсат. Опитай да се преместиш така, че да си дадеш гърлото на първите, които те достигнат, да не се мъчиш много. Ако те почнат от краката, ще е гадно. Но поне не си "социопат" както и да разбираш това.

62

Варненец

преди 1 година

от 71

61

Анонимен

преди 1 година

Римлянчето е говедарчето което пасеше кравите. Тези кучета бяха негови и вижда че се спускат срещу мен и не реагира изобщо. Кого да претрепеш питам? Римлянчето или кучетата? Кучетата бягат, а не си заслужава да бия римлянчето след като не са ме ухапали. Ще дойдат римляните на гарата ще ме набият.

60

Динко

преди 1 година

До ВарненецБягат и от джобно ножче. А кой е Римлянчето?

59

Варненец

преди 1 година

Динкооо, Динкооо със сгъваемо ножче 5 сантиметра ли ще ги уплашиш? То кучето изобщо вожда ли какво държиш в ръката си? Гледа една кунка която да схруска. Затова ти казвам че преди седмица имах сак на гърба си и го размятах срещу тия кучета като се прибирах от село към Варна. Озверели 3 парчета приличащи на вълци едни такива сиви буквално искаха да ме разкъсат. Маааайка ви да.....и като тръгнах срещу тях...римлянчето само сеир гледаше. Добре че не бях с лудия ми брат че римлянчето щеше да яде бой

58

Анонимен

преди 1 година

До Динко ок, прав си за това, не те разбрах. Аз от доста време ходя по рискови места извън града с тояга. Случвало ми се е да се чува бесен лай зад храсти и дървета, излизат озъбени няколко песа и като видят тоягата, внезапно си спомнят че съм най-добрият им приятел от детството. Едно взаимно уважение се появява. В града, за жалост, не става да се ходи с тояга

57

Динко

преди 1 година

До ВарненецАми ножчето е сгъваемо и винаги под ръка. Цял кол ли да мъкна.

56

Анонимен

преди 1 година

Има лесно - за да не дразним децата (някой на по 40+ години), ще ги изловим, ще ги държим в приюти и докато има дарения, ще ги храни някой. Като няма дарения, ще ги нахрани ... за последно.

55

Варненец

преди 1 година

Какъв нож ве, Динкооо. Една дебела сопа метър и половина и ножа бледнеее пред кола в очите на кучетата. Колкото е по дълго по-голям страх имат. Да ти имам опита!

54

Анонимен

преди 1 година

До 63 - Зоополиця?

53

Анонимен

преди 1 година

До Динко 61 - Някакви съвети за хора, които не са социопати?