15

bl

преди 1 година

Уф, благодаря че го написа, че аз като прочетох това заглавие почнах да се съмнявам в собствените си познания по Български!

14

Анонимен

преди 1 година

Изразът е "вдига кръвното" или "къса нервите".

13

Анонимен

преди 1 година

На принц Уилям са му хакнали телефона. Псле е получил солидно обезщетение.

12

Анонимен

преди 1 година

Да, на Мърдок.

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 Уилям ли е бил излъган от телефонни мошеници?! Много са били дръзки тези, ако е истина.

10

Алекс

преди 1 година

Жена му ще го издържа и ще му плаща наема.Фалшив принц.

9

Анонимен

преди 1 година

Кой пък е този? За пръв път го чувам и виждам!

8

Анонимен

преди 1 година

Мисля си тая камила да не е рода с максуелица? Как ги топят един по един. И само подкупи, последно и уилям платил за телефонна измама.

7

Анонимен

преди 1 година

Kakвo ни интересува това нас, нормалните хора?

6

Нещо ми дойде наум

преди 1 година

Нали помните, че неотдавна тук се писа за началото на половия живот на Хари? Бил на 17, а момичето било на 19 г. Тя е потвърдила, че наистина се е случило. Харито да не вземе да заведе дело слещу онова момиче, което днес било 40-годишна омъжена жена с деца - за педофилия и блудство с непълнолетен. Ако Хари не заведе дело, може да го направи баща му кралят. Защото иначе се получава двоен аршин. Разкатаха принц Андрю, но никой не коментира как Хараламби е загубил девствеността си. Голям сеир ще е.

5

Чичо Андрю

преди 1 година

Абе, брат ми, как не можа да разбереш, че няма да се изнеса бе, кьорсокак?! Имам 75-годишен договор за тоя лодж. Станал ми от вчера крал и вече се разпорежда.

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3 Какво са го емнали отвсякъде? Онази, когато е била на 17 г., какво е търсила в дома на онзи женкар и то като част от група компаньонки? Дали тогава е казала на принца на колко години е? Как да познаеш дали някоя е навършила вече 18 или е все още на 17 г. Много зависи от това как се е постарала да изглежда и как се държи.

3

И ко шъ праим?

преди 1 година

И принцовете можело да се наложи да плащат наем! И защото сигурно са му малки рентите, които получава, ще се наложи да го издържа бившата му жена. Аз си мислех, че само у нас се случват такива полукомични-полудраматични ситуации, но се оказва, че ги имало и в кралските семейства. Сигурно всеки един от пишещите тук знае поне един-два случая, при които някой наперен многознайник сваляч и отворко, като понатрупа годинки, започва да се умилква на бившата си, защото вече му е трудно да се издържа сам

2

Анонимен

преди 1 година

Ще се изнася в панделата или при Епстийн.

1

Русия

преди 1 година

Стотаците в "медията" усвояват 100те мильона на ФАЩ за тролуви и атлантическа и турска прупаганда.