БГНЕС

Принц Андрю умишлено не иска да напусне дома си и да се премести във Фрогмор Котидж. Това твърди кралски биограф, коментирайки отношенията на него и Чарлз дни преди коронацията. Според Кристофър Андерсън, автор на книгата „Кралят“, той се опитва да спечели време и използва заетостта на всички в семейството в момента.

„За съжаление, вместо да улесни живота на крал Чарлз, Андрю отстъпва. Това е класически случай, когато нито едно добро дело не остава ненаказано“, твърди тя.
 
Писателката посочва, че макар Чарлз да не иска да остави брат си на улицата, накрая ще го направи, щом той все още не е споделил иска ли да отиде в бившето имение на принц Хари и Меган Маркъл.
 
Андрю между чука и наковалнята
 
От нерешителността на втория син на Елизабет Втора страда и неговата бивша жена. Самата Сара Фъргюсън обяви, че няма покана за коронацията. Но за сметка на това ще има ВИП място на специалния концерт в двора на Уиндзор.
 

Принц Андрю преговаря с издатели за книгата си

За коронацията – принц Андрю може да е без церемониални одежди

Сара Фъргюсън остана без покана за коронацията

 
По-рано майката на принцесите Юджийн и Беатрис, която живее под един покрив с принца след развода, се ангажира да го издържа, ако го изгонят или накарат да плаща наем.
 
„Андрю е в капан между чука и наковалнята... Той знае, че трябва да играе играта, за да остане, но чувства, че се свива под управлението на крал Чарлз“, обяснява Андерсен.
 
Oще за отношенията между принц ндрю и Чарлз III, както и други новини от британския кралски двор ще откриете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase