7

Корифей

преди 1 година

За мъжете супер тесни, много скъсани дънки 10см над глезена и нагоре задължително къса тясна тениска до пъпчето. В краен случай може лъскав клин и бюстие.

6

Анонимен

преди 1 година

Оправяш бомбите и джуките и готово!

5

До 2

преди 1 година

Помисли и за липосукция, но я приложи умерено.Ако пожелаеш наведнъж да отстранят много килограми, това може да е опасно. Доброто на този метод е, че моделира. Като изсмучат тлъстини от областта на талията, те вече никога няма да се появят отново там. Така че, без много усилия могат да ти изваят силует тип пясъчен часовник, макар и да си пълна. Да изфинят и глезените ти.Тренирай пред огледалото и дяволит поглед, помисли и какво говориш. Чрез речта си можеш да бъдеш забавна, гальовна съблазнителка

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 - Бюста. Ако си на повече години, вероятно лицето ти няма бръчки, а е с опъната кожа, както се получава при по-пълните хора. Омазняващата се коса може да се третира по най-различни начини и да се поддържа така, че да изглежда добре. Прецени и китките на ръцете си, възможно е да са нежни, макар и пухкави. Обърни внимание и на гласа си. Невероятно е, но е факт, че женският глас, ако е нежен като на момиче или ако е с нисък, съблазнителен тембър, влияе на половото влечение на мъжа.

3

Анонимен

преди 1 година

Дрехите не могат да компенсират годините. За съжаление.

2

Анонимен

преди 1 година

До 2 Лъчезарното излъчване. Всичко друго се забравя.

1

Анонимен

преди 1 година

Аз съм 156 висока и тежа 95 килограма. Не знам кои добри страни да подчертая. Глезените ми са в лой. Талията ми е по-широка от раменете, които никак не са фини, имам двойна гуша, косата ми се омазнява. За краката какво да кажа, солунски диреци. Кое да подчертая, кажете.