37

Анонимен

преди 1 година

Ами война е. Не знам какво са очаквали. Явно блицкриг като през ВСВ пък то гледай какво стана. Просто приемаш фактите и се опитваш да се справиш с тях. Но не мисля че украинците могат да го направят. Те чакат на американците. Но янките няма да стигнат чак дотам с намесата си във войната. Ще се задоволят само да раздуват пропагандата и да продават оръжия. Сетих се за снимката с шефа на НАТО и Зелевнски - велик дюнер. Но само дотам.

36

Помияри

преди 1 година

Скачаха срещу Русия, а сега плачат.

35

Анонимен

преди 1 година

Ами те самите украинци си минираха, да бяха се постарали да знаят къде слагат мини ама явно не са много умни. Даже и ние среща в Черно море по някоя.

34

SS

преди 1 година

Съвременните мини обикновенно ги произвеждат със пластмасов ( но има и със стъклен) корпус ! Не винаги металотърсача помага ! Обикновенно за разминиране се използват като помощници мускусни плъхове ! Как ? Дълго е за обясняване! А е и тайна ! Но е гадна и много опасна работа разминирането!

33

SS

преди 1 година

Десетилетия наред мините ще убиват и осакатяват хора ! Бил съм в Сомалиленд -квази държава в Сомалия,и точно с това съм се занимавал,разминиране ! Попадал съм на мини както фабрично така и самоделно производство ! Трябва да ви кажа , че противопехотна мина всеки може да направи дори от най обикновенна спринцовка ! Е и там оцелях ,за да може да ме убие ракът в мен ! А той обикновенно се получава от много силен стрес! Съдба да му ...ш майката!

32

Анонимен

преди 1 година

Хора вярно ли е това че словашка ракета изтреляна от укрите е убила 27 деца в училищен автобус в Донбас като ги е изгорила. Потресаващо.

31

до 32

преди 1 година

да бе, тая урсула, откакто я нарязаха китайците като кисела краставица, въобще не се вижда на хоризонта!

30

анонимен

преди 1 година

минирането на земята е дело на украинските бандити! след нас - потоп! НО - след като си върнат украйна, руснаците ще очистят земята за една година!

29

Анонимен

преди 1 година

Преди малко попаднах на статия,че врани разнасяли мините хаха."В Украйна се оплакват, че врани пренасят мините във вече проверени от сапьорите райни".Явно им е писнало от Зеления Гаргамел,защото отказва мирни преговори.

28

Анонимен

преди 1 година

До USAСУПЕР КИРО Е НОФ Наздраве!

27

БАНко

преди 1 година

СЪВСЕМ МАЛКО -УМНИЦИ ВЛАСТВАТ В ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА !!!

26

Анонимен

преди 1 година

Е ми мноо сложно, нема смисъл. Закривай и заграждай с бодлива тел.

25

Анонимен

преди 1 година

До 30 Да сега разминирват Крим че са тръгнали на там да се крият :))

24

Анонимен

преди 1 година

В ръцете си държа хартата на ООН, там се казва, че никоя страна не може да напада друга, но от Втората световна война в света е имало 65 военни конфликта, тези войни са отнели и осакатили живота на милиони, така че можете да изтриете вашите *** с този лист хартия и нищо няма да се промени" - Муамар Кадафи на Общото събрание на ООН. Демократите го убиха. Русия днес е на страната на правдата !

23

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата мина е младия талибан-президент зеленския. Младо прасе яко оре и слага мини, убивайки собствения си народ!

22

Анонимен

преди 1 година

Въпрос: Безопасно ли е да мина през Украйна? Отговор: Мини, мини..

21

Анонимен

преди 1 година

Репутаторът от Минесота Лий Финке предложи педофилите да бъдат защитени въз основа на сексуална ориентация. Законопроектът ще измени Закона за правата на човека в Минесота. Сега този закон включва формулировката, че сексуалната ориентация не включва физическа или сексуална обич към деца от възрастен. Този език ще бъде премахнат по предложение на Финке, който смята, че мярката актуализира остарелия език, който неправилно свързва педофилията със сексуалната.Без коментар.

20

Иван Иванович

преди 1 година

Кой кога и къде гръмне - шанс.

19

Анонимен

преди 1 година

След войната няма да има такава държава Украйна, та да имат грижата да разминират. Зельонката в най- добрия случай ще лежи доживот в някоя колония за изтърпяване на наказания, като Черния делфин например. Украинците са сложили мините, друг ще ги чисти.

18

Майстора

преди 1 година

По поляните мини, по нивите уранов прах. Слава Украине. Кокаина ще си живее живота и ще обикаля ТВ студията в САЩ, да рекламира книгата си. Да му мислят украинците. Избрахте си актьор за ролята на президент, сега гледайте каква постановка ви надроби. Па чужд сценарий, естествено.