31

Мнение

преди 1 година

Когато имаш за гръб английските и американски служби, не чувстваш необходимост да контактуваш със собствената си държава. Трябва ти само медийно и то контролируемо медийно присъствие. Това е достатъчно. Тези служби се грижат за теб с единствения недостатък, че това продължава докато си им нужен или удобен.

30

Айде Милков в НАТО

преди 1 година

Нали щяха да пращат Милков на служба в централата на НАТО? Както военният министър от предния служебен кабинет Панайотов - посланник в САЩ. Явно Радев е видял и си оправя грешките. Което чест му прави между другото - няма как да познаваш достатъчно човек преди да го видиш в действие (особено в тегави ЗА НЕГО ситуации). Когато ги види какви са, взима мерки (и с Петков, Василев, Денков беше така). И все пак-"маргинализиран ютюб канал"-много "дипломатично" и "безпристрастно", г-н "министър"!

29

Гледах интервюто

преди 1 година

Истината е е леко друга, не както ни се поднася. Карбовски пита не кого ще подкрепите, а "Ако сте български избирател за кого бихте гласували?" След като каза Възраждане я попита защо? И тя каза защото само Възраждане изразява ясно пробългарска позиция което и харесва.

28

Сенсей

преди 1 година

Как маргинален ютюб канал, пък имахме реакция веднага? Може би не е бил съвсем маргинален, щом го гледате 24 часа?

27

Новичок

преди 1 година

....:-)))

26

ай сик,,,,

преди 1 година

за тоя грозев за пръв път чух когато мутрафонова говореше за него . не ми е необходимо да знам къде , какво и как е направил . щом се прави на герой да си носи последствията .

25

Кадър на MI6

преди 1 година

Оперативeн служител на ФСБ заяви още, че участието на Христо Грозев в британското външно разузнаване MI6 е било известно на руските специални служби не само от негови изявления.

24

Кой е Христо Грозев

преди 1 година

Името на Христо Грозев стана публично известно в България през 2010-а, когато заедно с Любомир Павлов, Огнян Донев и Карл Хабсбург (с пети съдружник германеца Даниел Руц) купиха пресгрупата "24 часа", "168 часа"и "Труд". Неофициалната цена на сделката е 40 млн. евро. Няколко месеца по-късно съдружниците влязоха в остър конфликт като се стигна до издаване на обезпечителна заповед в полза на Христо Грозев, с която бе наложен запор над имуществото на "Труд", "24 часа" и печатната база. Имал е гръб.

23

Не е ли ясно?

преди 1 година

"Той очевидно повече контактува с медиите, но с Външно министерство не знам защо не, каза още Милков"? Наистина ли не знае защо? Христо Грозев е собственик на пресгрупата "24 часа", "168 часа"и "Труд". Т.е. той контактува със служителите си, а като добавка го тиеражират и по телевизиите.

22

и те така

преди 1 година

грозев да си контактува с когото иска но да не се жалва че го е страх за живота му . сам си е избрал професията , няма да е най новия национален герой . така че няма нужда да ни занимавате за всяка негова стъпка .

21

До Долният

преди 1 година

А Грозев какво облизва ? Освен че се крие, ама никой не го търси !

20

Анонимен

преди 1 година

Е как да контактува с вас?То все едно да контуктува пряко с Кремъл.

19

Анонимен

преди 1 година

"Г-н Грозев не се е обръщал към МВнР. Той очевидно повече контактува с медиите, но с Външно министерство не знам защо не, каза още Милков."----------------Защото Вашингтон му плаща да прави циркове по медиите, не да представя факти.

18

Българин

преди 1 година

Добре, но не ни интересува.

17

Дядката

преди 1 година

Един *** с награда от САЩ , е и?Голям праз!

16

Анонимен

преди 1 година

На никой не му пука за тоя бе не разбрахте ли, колкото и да се мъчите да ни го пробутвате няма да има ефект

15

Упс

преди 1 година

Ами защото в МВНР Е ПЪЛНО С РУСКИ ПРОКСИТА!

14

Анонимен

преди 1 година

Въпросното лице Грозев е преминал границата за да организира вербуването на руски пилот да кацне в украйна но нещата се превърнаха в кошмар за организаторите летището беше ударено барабар със няколко самолета понеже си изключиха пво-то за да кацне руския самолет

13

ХАХА

преди 1 година

ХАХХХАХАХАХАХ! Стига сте ни занимавали с този Навални номер 2 ве!! :D Пука ми с кой бил КОНТАКТУВАЛ МАЙНА :D

12

Мутри вътри!

преди 1 година

КГБ е заповядало на БокоТиквата иФатмака да убият Христо Грозев с Герберски чадър - чадър със скрита мутренска бухалка вътре. Затова Христо Грозев не контактува с държавата, бъдещите му убийци.