8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 - Нали онзи ден ти казах, ще прецениш кои съседи ти причиняват най-големи неприятности и през нощта, по малките часове, ще пренесеш с кофи съдържанието на бидона, за да го изсипеш пред вратата им. Сутринта рано-рано *** да позвъниш на вратата им, за да ги питиш докога ще държат тази гадост на стълбищната площадка, срам нямат ли? Ама крещи по-високо, за да чуят и останалите съседи. Действай по-креативно!

7

Шарена магия

преди 1 година

Внимателно четеш по три пъти всеки коментар написан в този сайт. Гарантирано е, че ако правиш това, в скоро време ще започнеш да си приказваш сам. За да развалиш тази магия, трябва отново да прочетеш същите коментари, но отзад напред!

6

Анонимен

преди 1 година

Обикновено изпитваме всичките по едно или друго време. Помним хубавото.

5

Нормални

преди 1 година

на ум не ми е дошло казва Бог как мисли Бог какво мисли интресува ли ви не,Божиите не са човешки мисли Божиите са добро съкровище и когато Аз бъда издигнат от земята Бог изпраща Словото Си и ни изцелява Бог изпълнява Своето Слово не човешко слушате ли Бог познавате ли Бог не ви интересува не пречете на хора вярват в Бог вие като не вярвате

4

Нормални

преди 1 година

добре,че не всички са откачили програмисти

3

Няма Няма

преди 1 година

издевателство над хора за какво се променя мислене образи,нагласи на хора не вярвайте в Бог медии не говорят Бог в живота ви некви измислени образи направени по Божият Образ по Божие подобие гледайки огледалото на Божие Слово вода,която се отразява и отразяваме дявола изкривява истината истината е Исус няма друга истина се съобразяваме с технологии

2

До 2

преди 1 година

А бяла магия се прави като един мощен селянин си го извади и го вкара отзад на този дето прави черни магии, и го изпръска с бял сос между бутовете. И през това време му охка в ухото.

1

Черна магия как

преди 1 година

да полудее човек. Взима се мъртвешка вода, вода, с която къпят мъртвите хора. Слага се в чаша. Взима се кичур или снимка(не много отдавнашна) на набелязания човек и се потапя във водата като се казват 100 пъти клетвите: Вземи му/й акъла, болен/на го/я направи, сам/а да си говори и никой да не ще го/ я спаси, до края на живота си като пустош празна да бди! Водата трябва после да се даде на съответния човек да отпие от нея или са се оплиска дома му.