71

-

преди 1 година

първа сила, първа в затвора!

70

агент 008

преди 1 година

Посолството натиска ББ да даде власт на ППДБ, а той се крие зад тях защото знае какво искат от нас - участие във войната, приемане на джендърството и прочие диващини,които ще сринат всяка партия

69

българин

преди 1 година

Животът е доказал,че с престъпна ***. не може да има преговори.Те ни окрадоха за 12 г.,съсипаха държавността,деморализираха хората.Те са упадъка,утайката,шлаката на нашето общество.Да тежи на съвестта на онези,които ги подрепиха на изборите.Децата им няма да им простят за този дивотия.Оня банкански крадец и лъжец ,се е парализирал от страх,и ни играе ввтини и примитивни сценки на добронамереност и разбирателство.В затвора си вече крадецо. Друг път нямаш.Ще си платиш за всичко.

68

ИНТЕРЕСНО.....

преди 1 година

ЗА КАКВА ПЪРВА СИЛА ГОВОРИ ТАЗИ ЖЕНА ЗА НАС ПЪРВА СИЛА Е КОГАТО СА 120 ДЕПУТАТА И ТЕЗИ ДЕПУТАТИ ДА СИ ПРИЗНАЯТ КАК СА ГИ СЪБРАЛИ

67

Анонимен

преди 1 година

'' Атанасова след разговорите '' ............................... ако Герб са склонни да се откажат от собствения си мандат, за да подкрепят мандата на ПП-ДБ, това е голям компромис и жест на добра воля ... дано ПП-ДБ го оценяват, защото aко пропуснат този шанс от гордост или защото се водят по акъла на малкото генералче, това ще е последната им грешка.

66

Име тодор

преди 1 година

Дай да ви целуват Д-то ли искаш или не разбра ,че сте сами на кораба ,а жена на кораба не вещае добро е всеизвестно драга ,тъка,че не се прави на мъж без ова там.........

65

ББ

преди 1 година

Свободни Българи сме г-жо,първи...с корпоративен,манипулаций,пропаганда,купуване,заплахи...по руски,САЩ ще ударят още по силно...Магнитски бе предупреждение само,гроб обслужваше с дпс и сателитни...путин,опитващ да раздели Свободният Свят и да го завладее,опита атентат в САЩ,Капитолия,и вие сте обслужващ персонал плановете му!ограбеното от Народа ви е без значение!Бог да пази САЩ и Свободният...идват за вас!!!

64

НАРОДА

преди 1 година

Съд,връщане на откраднатото и ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР

63

Анонимен

преди 1 година

Къв кабинет ? 12 години власт не ви ли стигна ? Сега е време да отговаряте пред съда за раздадените от джипката пари без конкурси .

62

Мда

преди 1 година

Герб работи работи -12 г а на нас вече не ни остана нищо в джобовете само кредити

61

Анонимен

преди 1 година

Като сте първа сила,направете си кабинет,а недейте да се опитвате да задушите вторите.

60

Анонимен

преди 1 година

Ех,Десислава,кого заблуждаваш?Правите го единствено за собствения си интерес.Ако бяхте мислили за народа,нямаше да сме най-бедната страна в ЕС,благодарение на 12 годишното ви управление.

59

Неразбиращ

преди 1 година

Ало, победителите. Що си не таковате таковата.

58

Анонимен

преди 1 година

Борисов да преговРя с други партии, ама се страхувА и ми теие писаното! Страхува се от силна опозиция, при която ще бъде 100% в изолация!! Сега върти, суче коо да купи и кого да продаде?!

57

Анонимен

преди 1 година

Да попитам: **Денков, като какъв се явява на преговори с Герб?**Кой го оторизира да взема решение от мое име??

56

някой си

преди 1 година

" Другарко Десо"! Убеден съм,че в този момент,гласувалите 30 000 "гласа" за ГЕРБ нови ЗАБЛУДЕНИ,се чувстват Точно така,както тези,които гласувахме за Слави! И той за разлика от вас имаше повече гласове! И нищо! Та и сега при вас НИЩО! Малко сте! Разбираш ли го? За НИЩО НЕ СТАВАТЕ!!! За Нищо щом "търсите" нечия "подкрепа"! Опозицията ДНЕШНА ,няма нищо общо,с тази на " Патриоти" " Воля" и " ВМРО"! Те в 5 Парламента,българина Не ги допусна повече!НИКОЙ.НЕ ЖЕЛАЕ,ПОВЕЧЕ,ДА СТАНЕ " ПАТЕРИЦА" на ГЕРБ!

55

Един Българин

преди 1 година

Атанасова да отрази че гроб нямат 121 депутата. ДГД чекмеджан, който има да изкупува грехове за 12 години, а и е за пенсия много отдавна. 4,5 милиарда евро явно не му стигат та иска още да тормози род и Родина!

54

Анонимен

преди 1 година

На 40% активност, 25% за герп-дпс, сметни че 90% от народа не ги иска.

53

Анонимен

преди 1 година

Интрига да става!

52

Анонимен

преди 1 година

Абе тия мизерници от гроб вместо само да се обясняват като некви селянки, че са първи сравнено с неква партия измислена преди 2 год, ще вземат ли да свършат нещо или пак само за крадене се бутат?