17

Анонимен

преди 1 година

Очевидно става, че ППДБ не са подготвени за управление. Колкото повече се мотаят, толкова повече олекват в очите на избирателите.

16

Прожектор

преди 1 година

Резонно е първо да се приеме програма и пътна карта за работата на едно правителство, а след това неговия персонален състав.Щом Копейкин подскача като хистерична госпожица, значи нещата у нас започват да се развиват не в интерес на Путин, а в интерес на България !

15

Анонимен

преди 1 година

Е, ГЕРБ ви насмете. Имахте готовност за 131 депутати още преди изборите, защо тогава нямате готовност да предложите имена за кабинет? Защото сте се оплели като невръстни патки в кълчища и нищо не ви е готово, освен подготвените от вашите олигарси законопроекти.

14

Радката

преди 1 година

Абе, къде са батките? Къде са Киро и коро? Къде са мъжагите? Аман от женчовци - киркорчовци. И пратили на преговорите най-големия мъжага.

13

Анонимен

преди 1 година

Никога повече ГЕРБ!

12

Анонимен

преди 1 година

Като се обичат да се взимат!

11

хаха

преди 1 година

абе ицко лодкаря що не се изказва , дали не се чуди що направи грешка като се коалира с шарлатаните :) а джуджето атанасов преди срещата обикаляше медиите да обяснява за лошия Борисов , сега и той мълчи .

10

Анонимен

преди 1 година

Сега ще стане тюрлю гювеча!

9

Заявихте 135 депутат

преди 1 година

Преди изборите гръмко обявявахте, че ще имате поне 135 депутата!? Защо тогава управленската ви програма не е готова!? То е ясно, защото сте пълен провал!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане на България!

7

Еврозона, 2022

преди 1 година

Гномът е генерал като мутрата и зеления чорап. Те да си правят правителства на генералите, а пък ние, обикновените българи, ще си направим истинско. Че дори и може редовно да е. За ужас на такива като тях. А те са просто едни доносници, които си мислят, че са лидери и някой трябва да ги уважава. Времената на такива като тях отминаха много отдавна. Честита 2023 г. на приятелите им от БНБ.

6

Гербер

преди 1 година

До истина е. И защо? Просто защото ти дишаш единствено благодарение на омразата си към ГЕРБ ли? От две години ГЕРБ не е на власт, коя кражба или престъпление доказахте бе, църввул променлив?

5

Реалист

преди 1 година

Олигоффрените от ПП нямат никакво намерение да правят нито управленска програма, нито да предложат състав на правителство. Те просто тупкат топката, докато се извъртят мандатите и отидем на нови избори.

4

Анонимен

преди 1 година

СТАНАЛ МИНИСТЪР И ХОП СТАНАЛ АКАДЕМИК АБРЕ ДЕНКОВ, АЛАНКООЛУ ТОВА НЕ Е ЛИ КОНФЛБИКТ НА ИНТЕРЕСИ БРЕ? ЩО ЦЕЛ ЖИВОТ НЕ СТАНА АКАДЕМИК А ТОЧНО ПРЕЗ ТИЯ ПЕТ МЕСЕЦА КАТО МИНИСТЪР НА БЕЗПРОСВЕТНОСТТА СА ЛГБТ УЧЕБНИЧЕТАТА ЗА ДЕЧИЦАТА

3

от козяк

преди 1 година

Когато някой не може сам да се управлява,управляват го други!Нещо неясно?

2

пришълецът

преди 1 година

Определено извънземните са кацнали вече:)))

1

Анонимен

преди 1 година

Що така Денков сам самичък къде са другите или са на инструкции при шефа на Козяк.