65

Анонимен

преди 1 година

Купувайте електрокари, с тях хем ще се движите, хем работа ще си вършите, а вече ще има и къде да ги зареждате, само ще е добре да се построят хотели и ресторанти в близост до зарядните станции, че да има хората къде да отсядат, защото като зачакат да се зареди, ум ще им зайде.:))

64

до 68 и 69

преди 1 година

откъде измисляте подобни щуротии,от москва ли ви ги донасят,щото е ясно,че на пу тьо хич не му се ще Европа да може да си произвежда и да не зависи от руския газ и бензин.много сте прозрачни русофилите

63

Наивен

преди 1 година

Това да го повярвам, няма да го видя. Че и ток откъде за тия "хипербързи зарядни станции"?

62

БРАВО!

преди 1 година

Ами така трябва да бъде. Народа се юрна да купува електромобили. Няма семейство без електромобил. У нас няма къде да стъпиш - детето ги е разхвърляло навсякъде - къде стъпиш, все върху електромпбил.

61

Анонимен

преди 1 година

Пак някоя наша фирмичка ще се нагуши. Това нещо като пръстовите отпечатъци за да постъпиш в болница навремето. В България я има я няма 2 електромобила на кръст.

60

aa

преди 1 година

шъ су краде якооо, ама много якоо и най-вече от зеленомислещи баламурници

59

Програмист

преди 1 година

До Анонимен 62 : Твоята вяра не ми е нужна. Живей си със заблудите, но не се опитвай да ги натрапваш на обществото.

58

Програмист

преди 1 година

До Анонимен 61 : Набирал си кадри за чужди компании през 1984та? Не мисля така.

57

Анонимен

преди 1 година

А какво правим с батериите,които се сменят на 5-6 години и струват по 10-15 хиляди евро?!?!?

56

Анонимен

преди 1 година

ами че те в белите държави започнаха да се отказват от електрическите коли

55

АЕЦ Белене

преди 1 година

Станции има, а ток немаааа....

54

Анонимен

преди 1 година

Новата парадигма въглероден отпечатък толкова ни затвори мирогледа, че забравихме природата.Най големия проблем химичните продукти, прекомерната употреба на природни ресурси и пластмасови опаковки за всичко. И с пластмаси ще решим несъществуващ проблем въглероден отпечатък и евтин ядрен ток със скъпоструващи инвестиции във инфраструктура/повече отпадъци/и солари.Гора ,вода и въздух са взаимосвързани и взаимнодопълняеми...

53

Анонимен

преди 1 година

Добре бре - имаме го предстоящия крах на тази технология в умален мащаб с Ел.тротинетките на Соф.Община - видяхме че тоя модел не работи!!!! Защо вместо да се откажем навреме стимулираме разрастването на пожара и защо ще харчим стотици милиони за изграждането на инфраструктура за една мъртвво родена технология?!? Фандъче къде ще складираш старите батерии маа?!? Толкова са токсични че фин.прах.частици ще ти се сторят като свеж планински въздух.

52

Анонимен

преди 1 година

Ако ще са по левче киловата може и да си ги спестят, по-евтино излиза на газ и дизел.

51

Анонимен

преди 1 година

Имам познат който е мениджър продажби в отдел автобуси и камиони на световна марка, та като го питам какво става с влекачите той вика *Мани мани - кауза пердета* Батериите за един влекач тежат колкото товара в ремаркето т.е. почти половината капацитет на батерията ще отива за превозването на собственото И свръх тегло.Засега най-новите им модели ел.тирове имат пробег 200 макс 250км пробег на 1 зареждане според терена и пътя.Т.е. един Тир ще пътува над денонощие от Сф до Бургас със зареждането!!!!

50

Анонимен

преди 1 година

Липсва ми само основната информация - по колкто точно зарядни ще има в тези станции. 'Щото ако са по две...

49

Анонимен

преди 1 година

"По план ще бъдат изградени хипербързи зарядни станции, които за 15 минути зареждат батериите до 80% от капацитета им" - внимателно написано да не се разбере колко всъщност ще са, понеже вероятно по 1-2 в големите градове - но колко мегавата ток иска една такава станция? За да зареди батерията за 15 минути?

48

Мирише

преди 1 година

на яко крадене. Пак са измислили схема да източат няколко десетки милиона. След това ще се появи още един затворен комплекс от къщи край София. Да живее мафията.

47

Анонимен

преди 1 година

Иде краят на димящите кошове тройка дизел с издънени дпф-и и катализатори, притежавани обичайно от първа категория лапачи на държавна хранилка и неспособните им запъртъци.

46

Анонимен

преди 1 година

"Турският президент Ердоган получи инфаркт на миокарда по-рано днес и в момента е хоспитализиран в критично състояние. Съпругата му и членовете на семейството му са помолени да дойдат в болницата....да има го в туитър, но никъде другъде" - Първо - грешна тема. Второ - излезе, че е лъжа.