30

Анонимен

преди 1 година

105 години руснаците изнасят революция по света, демек комунистически глупости. Украинците не са фенове на комунистическите глупости. Българите не са фенове на комунистическите глупости

29

Цирк дьо Кремл

преди 1 година

русофилите ще викате ли ГОЙДА на 9ти май? А защо не, срама ли ви хвана?

28

Корекция:

преди 1 година

Запасите Южна Корея привличат вниманието на страни, които уж не участват във военния конфликт. Кои ли са тия - никой не знае :D

27

Nnnn

преди 1 година

Войната е голям бизнес. Само САЩ могат да продават оръжие. Другите,ако искат да продават оръжие и боеприпаси трябва да искат позволението на САЩ. САЩ са като мутрите. САЩ позволили на Южна Корея да продава в източна Европа.

26

Анонимен

преди 1 година

На Путин едва ли му привличат вниманието, но Беленски, както нарича дементния Джо, със сигурност им е хвърлил око. Той дедо Джо, затова е там да ги уговаря да дават и да дават и да дават...Пък и Джо вече никъде не го канят и ето повод да се поразходи наповънка.

25

Анонимен

преди 1 година

Президентът Юн Сук-йол едва понечи да каже, че неговото правителство може да е готово да промени политиката си за предоставяне на помощ на Украйна и Кремъл му затвори устата с твърдото заявление, че ще вземе страната на КНДР във войната на Корейския полуостров, която не е приключила през 1953 г.

24

Анонимен

преди 1 година

До 25 "Западът се готвеше за война с Русия от Майдана насам. ..." - Със сигурност поне от 2088, когато решават да приемат Украйна в нато.

23

Анонимен

преди 1 година

И още една фалирала банка в САЩ от вчера. Честито !

22

Анонимен

преди 1 година

докато американските отбранителни изпълнители се надпреварват да изпълняват поръчки за оръжия - това е истината. И за това войната ще продължи дълго.

21

Анонимен

преди 1 година

"Вярно е това, защото Западът не се е готвил за война"..............Западът се готвеше за война с Русия от Майдана насам. Ще припомня, че още тогава правеха планове да се увеличат процентно заделените средства от БВП на държавите-членки на НАТО. Ще припомня и думите на Меркел, че целта на Минските споразумения бе единствено да бъде спечелено време за предстоящата война. Там е работата, че си направиха сметката грешно.

20

Сата НАТО

преди 1 година

Просията е минус 188 000 утепани, значи още толкова инвалиди, което прави МИНУС 400 000 персонал. А Западът още даже не е свалил предпазитела. И това е за една година, най-трудната, когато имаха на сеоя страна ефекта на изненадата.

19

Сата НАТО

преди 1 година

Запада дори сега няма снаряди ракети и дори пво ракети за продължителна война . ----///------ Вярно е това, защото Западът не се е готвил за война, за война се готвеха Просията и Сърбия.

18

Сата НАТО

преди 1 година

САЩ са достатъчно силни, за да нямат нужда да продават съюзниците си (както направи руснята с Армения). САЩ могат да си позволят да работят за репутацията и авторитета си, за да печелят нови съюзници. И САЩ нямат нужда да пускат палячовци като Медведев, Кадиров, Небензя или Лавров, които да прикриват слабостта на страната си с глупашка арогантност.

17

Анонимен

преди 1 година

В предстоящия период рисковете и предизвикателствата, пред които ще се изправим, само ще нарастват и ще стават по-сериозни, предупреди той. Само когато всички хора мислят на едно място, работят усилено на едно място, помагат си един на друг в една и съща лодка, обединяват се като цяло, дръзват да се борят и могат да се бият, те могат да продължат да печелят все повече и повече победи. За да помогне на ККП да постигне тези големи победи, той обеща да насочи правилно частния бизнес да инвестира в проекти, които правителството счита за приоритетни.

16

Анонимен

преди 1 година

До А - Колото гръмна и когато снимаха Джо с люовника му ..

15

Анонимен

преди 1 година

Почнаха от куцо и сакато да търсят оръжия. Май ще се окаже вярно, че НАТО си е опразнило складовете.

14

Анонимен

преди 1 година

Запада дори сега няма снаряди ракети и дори пво ракети за продължителна война . Макрон вече каза че Тайван китайски а не американски . Като ги издоят руснаците трябва да ги натиснат по всички фронтове а не само в Украйна . Иначе защо са дали толкова много жертви ?

13

Пенко

преди 1 година

"Москва може да отговори, като продаде модерни оръжия на Северна Корея според..."Това са модерните оръжия с които завладяха Украйна, превзеха Бахмут за някакви си десет месеца (превзеха ама не съвсем). Модернизацията им се състои в замяната на нормални чипове с такива за перални. Затова на танковете "армата" има режим на работа с пред-пране. Освен това могат да ползват за гориво и обикновен омекотител. Купола на танка е снабден с програма за центрофуги, като по този начин покрива 360 градуса.

12

Анонимен

преди 1 година

Да бе *** и Запада ще чака да бъде изтощен от русия за да може Китай да ги нападне, от къде ви вадят такива гений бе руска миризлива партенко

11

Анонимен

преди 1 година

Другаря Си се готвил за война . Копаели се бонбообежища даже болница по брега и се ожесточавали законите за резервистите . Частни фирми трябвало да инвестират във воени проекти . Според мене китайците ще изчакат Русия да издои запада и чак тогава ще ударят . Може би след две три години . Вижда ми се разумно след като са отпаднали да ги удари . Така или иначе запада не може да не се съобразява с изтока .