57

Деди

преди 1 година

Бай Джо бил винаги подценяван, ха-ха! Е, този път Бай Джо е много надценяван да бъде "президент". Тръм най-точно го оценява - "не мисли и не говори ясно" дори сега. Какво да кажем за следващия мандат? Само е едно - бай-бай Бай Дън!

56

Света се обърка

преди 1 година

Изключително удачен се оказа избора на дементирал старец за президент на САЩ от истинските господари на страната. Марионетката Байдън никога не говори със свои думи а чете това което са му написали.Забравя какво е казал или направил на втората минута.И ако нещо сгафи винаги могат да се оправдаят с напредналата му възраст.А дори и нещо от инструкциите които са му дали се окаже много непопулярно и американците поискат затвор за стареца докато присъдата влезе в сила и БайДън ще е при свети Петър...

55

Ще се намери решение

преди 1 година

За възрастта ще намерят решение. Въпроса е как ще се пребпри с деменцията.

54

Беновска пипа

преди 1 година

Байдън няма нужда да превъзмогва нищо. Той не знае и не разбира, че е президент на САЩ. Въпросът е защо има хора, които гласуват за него?

53

Анонимен

преди 1 година

Ще му ъпдейтнат БИОС -а и ще му преинсталират Уиндолса.

52

Не прочетох, но...

преди 1 година

Хубавото е, че той не взима никакви решения. Лошото - че други го правят в сянка.

51

Анонимен

преди 1 година

На САЩ и трябва нов Рейгън, другото е вятър и мъгла.

50

Анонимен

преди 1 година

Той проблема с възрастта си, няма как да преодолее, но също смятам, че е много подценяван. Прави се на ударен, за да го подценяват. Нелоша тактика. Иначе действията му са много целенасочени. Разката и макята на Европа. Всички прецаква подред.

49

Анонимен

преди 1 година

Джо Байдън няма проблем с възрастта си, а има проблем с интелекта си - с деменцията си. Статията е подвеждаща, излиза, че всеки на тази възраст има деменция като Байдън, а това не е вярно.

48

НА Мадуро Машините

преди 1 година

А що се отнася до Мъпет-байдрън то ще бъде добре, ако дубльора който е по заместване - да не се вживява много в ролята, че трудно се излиза от такова потапяне. А вече кликата на военните е купила предварително Кенеди и дали ще е той или чучелодън е всьо-равно.

47

НА Мадуро Машините

преди 1 година

Така нареченият от слабите ни политици Костя-копейкин ще ви нарита в края на лятото, а до тогава приятни нощни кошмари. Беше станала дума за Народен Съд, а и аз да бях в тези оцапани политически редици бих бълвал какво ли не срещу него. И при всичко това не ми е симпатичен, ако върне обаче Воената редовна служба може и да ме спечели, че аман от Сергейевци и др. подобни Божанковци и т.н. Освен да му пожелая успех друго за тая вечер посеркофциь мамини политичета бивши червеночаршафчета нямам какво

46

Анонимен

преди 1 година

70% неодобрение! В моемтна Кенеди се обяви за кандидат. И веднага се опитаха, да го боядисат в червено. Първо имаха хора, да казват, че републиканците не били републиканци, ами били фашисти. После имат хора, деот казват, че Кенеди не е демократ, а реално повтаря речите на баща си и чичо си, които,ако питате някой демократ в САЩ, ще ви кажат, че са били сред най-великите им политици.

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47 Ще изгубиш дечко. Подобни глупости като твоите предлагат само лудите фенове на русофила Копейкин. По добре баса да е на 1000 евро.

44

xoxo

преди 1 година

Е как ?Като гушне букета...

43

Даскала

преди 1 година

Тоя сенилен старец е между два свята и въобще не му пука какво ще става със САЩ и света!

42

Анонимен

преди 1 година

Да си го избират до 100 години.Краварите са луди.

41

Анонимен

преди 1 година

Всичко е много просто. Някъде в края на пролетта 2024 година в Кемп Дейвид Русия ще подпише унизителен мир с Украйна разбирай капитулация на велика Русия пред Украйна и Джо Байдън ще бъде преизбран с удивително мнозинство за втори мандат. Никой няма да отвори и дума каква е възрастта на Байдън, пък и това няма да има никакво значение в случая.

40

Анонимен

преди 1 година

Ми как! С аденохром. Като всички други като него.

39

Анонимен

преди 1 година

Не е толкова стар. Те политиците са корави. На колко ще стане след края на втория мандат? 85? С Тръмп имат 4 години разлика.

38

Анонимен

преди 1 година

мумията на злото!