24

Певец, от народните

преди 1 година

Ами ,щом като си ги е свършил парите Борисов, да си раздава депутатите и депутатките. За да има правителство. Предлагам му депутатките си да ги даде на ПП-ДБ, а депутатите си на ДПС. Той може да си я пее за батальона, а пък чалгарите от ИТН ще му ръкопляскат.

23

Анонимен

преди 1 година

Бойко ги направи тия ,на нищо ,спо ред мен , подмяната не става за колекция с герба

22

Българин

преди 1 година

Борисов изобщо не е поставил той дневният ред! Дневният ред го поставиха ПП-тата, които ни натресоха в тази жестока криза! Борисов ги постави те да си търсят решенията, и да опровергават сами лъжите които ни набутват! Нека Асен Василев покаже, как ще докара до 3% бюджетен дефицит!

21

Анонимен

преди 1 година

Когато се разкара Борисов и въобще целото ГЕРБ от политическата сцена - тогава ще имаме правителство в БГ

20

Добре

преди 1 година

Боко резко смени посоката след няколко срещи в хамериканско... Дали не е изтъргувал нещо там?

19

анонимен

преди 1 година

Бойко е по-хитър и обигран от всичките променкаджии на куп. Може да ги върти на шиш както си иска.

18

не разбрах

преди 1 година

...Бойко орисов "лидира" общата среща...Е, тази дума не я знаех.

17

Анонимен

преди 1 година

Само ГЕРБ!

16

Анонимен

преди 1 година

Кои , и какви са в герб ? Престъпници от всички партии , скрили се в герб , за да не бъдат преследвани от законите в България ... , под чадъра на Гешев , и той от герб !

15

Анонимен

преди 1 година

Херо Мустафа : Вожда няма какво да се надува , не е фактор в политиката , има да изкупва ГРЕХОВЕ , като слуга на Ердоган и Кремъл !

14

Някой си

преди 1 година

Бившата комунистическа партия разпродаде икономика за 30 млрд, като в бюджета на държавата постъпиха 3 млрд. И това са същите тия, дето в момента са предвождани от от дребния Гном, с менторството на *** от Драгалевци. Така, че другарЕ форумци, не ми говорете за кражбите на Вожда, че те са детска близалка пред действията на част от партийте, в коалицията на "новите". И е време берачите на ягоди по Англия и други гастърбайтери формиращи електората на ПП да свикнете с мисълта, че ГЕРБ е първа.

13

Българин

преди 1 година

Може и така да е, но те го поставиха в партер. А зад него са бившите му коалиционни партньори. Гладни и обичащи го. Остава само да си изберат правителства.

12

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

11

Извода

преди 1 година

Кико и Кокорчо клекнаха, а Винету яхна белия кон. На мравояда и генерала ще им даде шанс - да погалят коня по онова място

10

GOGO

преди 1 година

АКО ТОВА СА НИ ЛИДЕРИТЕ , СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

9

Анонимен

преди 1 година

Не харесвам Борисов, омръзна ми да слушам "аз, аз, аз" все едно той е държавата, а ние..., но ПП-ДБ са гола вода. Затова ББ си играе с тях като котка с мишка. Кирчо и Кокорчо са смешни и той искаше всички от вътре и отвън да ги видят. Сега ББ ще направи правителство и ще бъде подкрепен от всички останали, освен от ПП_дб и ще се свърши агонията поне за сега.

8

фффф

преди 1 година

Чета всякакви екзотични мнения за срещите на ПП-ДБ с престъпниците ог гроб.На тези "умни анализатори"казва:Няма да има никакво правителство с разбойниците,нито ще искаме тяхно мнение или помощ.Гробаджийте си отиват.Но едно прави впечатление-никой,освен ПП-ДБ не воюва с срещу тези крадции.И яхната злоба и ярост се стоварва само върхи ПП-ДБ.Но ще издържим,и ще обедим преспъната банкянска ***.

7

ОLX.bg

преди 1 година

подарявам нощно пкафче с чекмедже/празен долап/ - само за сериозни лидери

6

Размисли и Страсти

преди 1 година

Първо и най-важно, това не е лидерска среща защото срещащите се на са никакви лидери......просто са набедени за такива.

5

САМО БКП

преди 1 година

ДА ЖИВЕЕ НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!