50

Ддд

преди 1 година

Тия едни павета не могат да направят ,тръгнали държава да управляват ,МАФИЯ ,БГ е унищожена ,като умиращ кошер .Благодарение на САЩ и алчните депутати 3 години мъчат народа.

49

Готин

преди 1 година

Явно ще нареждат паветата "по нова технология", защото са забравили старата. Преди сто години са нямали "новата ни технология" и настилката от керамичен паваж издържа на времето и многобройни ракови паради!!! Вземете се в ръце "умници"! И правете това, което са можели дядовците ни. Това се превръща в комедия на сцената на абсурда.

48

Алекс

преди 1 година

Тези големи фуги се правят принудително,защото липсват павета.Дали ако се разходим по дворовете на луксозните къщи в Бояна и Драгалевци няма да ги намерим.

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15А Фандъкова къде щяха да я сложат във Франция???

46

От страната

преди 1 година

Яка далавера на гърба на paята!Крадене,крадене и пак крадене!Постоянно жълтите павета у Софето и клатещата се плочка на Графа докато останалата територия е кална,буренясала и забравена от Бога!

45

Дони

преди 1 година

Пак да си я преизберете, ceляцu! ;)

44

Анонимен

преди 1 година

А по Витошка ще има ли пренареждане? Вървиш по центъра и се молиш да не си счупиш краката..!

43

Анонимен

преди 1 година

До Samo minavamкой ти каза че турци са ги редили

42

Красимир Петрофф

преди 1 година

Кога ще завършат Ломско шосе при Обеля ? Трябваше да е м. Октомври 2022г. Сега сме Май.2023 - и почти нищо не правят от 2-3 седмици там ?!? Защо мъчат всички хора в града с бавни и безсмислени ремонти ?! Буци колко прибира в банкя ?

41

Красимир Петрофф

преди 1 година

колко пари за пореден път ще плати фандъкова на цветнокожите да редят камъните ? Колко % ще е комисионната за буцата от банкя за този ремонт ?

40

Я покажете

преди 1 година

Платежното нареждане от 100 бона към общината, другото е прах в очите на данъкоплатеца и нови два месеца затваряне на булеварда, за да ни е гот

39

Радослав

преди 1 година

Ако герберите ставаха от същия опит от които нареждането на паветата, сега нямаше да има пореден опит за пренареждане от герберски фирми и ОПГ Гроб нямаше да съществува, но за огромно съжаление на България родителите на герберите са успяли по бързо да ги заченат и от по малко опити отколкото ще отнеме на герберите да наредят тези павета. 50 павета немогат да наредят колко години вече и от 20-тия опит, но иначе държавата се напъват да управляват.

38

предлагам

преди 1 година

Стига с тези павета, асфалтирайте и вапцайте в жълто за носталгиците.

37

този площад и

преди 1 година

ул. Шишман са май най-често ремонтираните улици в София за близките 15 годинил Шишман я ремонтират на всеки 3-4 години. Като че ли само тази улица е най-важна

36

тъй де....

преди 1 година

Хубаво, но КАФЯВ "майстор" ЖЪЛТО паве не може да пререди и нареди......

35

Дон Кикот

преди 1 година

Някои от това се издържат от пренареждане на жълти павета. Иначе за пенсии пари няма.

34

Samo minavam

преди 1 година

Старите турци, които са ги редили, си отидоха от тази Земя. Сега, неграмотни павиани се мъчат да правят нещо, нямайки си и понятие , какво е това геометрия. Не трябва да забравяме, че държавата ги развъжда и толерира и си помислете, какво ни чака

33

Анонимен

преди 1 година

Проба грешка, още 4-5 години и ще му Фанат цаката.

32

Анонимен

преди 1 година

След още 2-3 "пренареждания" от фирмите на гробаджии няма да останат жълти павета и Бойко ще ви положи асфалт. Който пак ще се "пренарежда" ежегодно.

31

Анонимен

преди 1 година

Стига с тази драма с тия павета. Един асфалт и това е. Чудо голямо тия павета. Няма вечни неща. Не знам защо не се спре движението тогава. От Люлин за Младост и обратно всичко живо минава баш през центъра, за какво е тази лудост. Няма такъв град. Това е абсолютна недомислица, да минава такъв автомобилен поток през центъра на столицата.