21

Анонимен

преди 1 година

Стелеком не ви ли покрива загубите от целулозата? Все пак война е!

20

Анонимен

преди 1 година

Красимир Дачев иска планова икономика. Да си знае кога колко ще получи от държавата. Данъците трябва да се вдигнат. Изливаме пари в частните бизнесандрешковци, които не искат да плащат данъци. Парите в обращение излизат в частните им офшорни сметки. Държавата обеднява заради тях, както и работниците.

19

Браво за признанието

преди 1 година

Браво на Красимир Дачев, че си призна, че държавата и само държавата прави частните бизнесмени богати и успешни. Сами не са способни на нищо, нищо не инвестират, нищо не произвеждат. Чакат държавата да им даде работа, за да са богати и да се хвалят всеки ден по телевизията с богатството си и че са много успешни, защото са много кадърни.

18

Бай Илийчо

преди 1 година

Мислете му гражданята дека сте все на купило от магазиня. !

17

пффф

преди 1 година

Абе стига сте давали трибуна на тоя червен па ляк бе!Стига с тия комунисти станали капиталисти по волята на някой.Тоя червен па ляк отрови цял един град като Свищов а вие му давате трибуна.Тоя е за затвора!

16

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Така нареченият "бизнес" искаше токът да стане борсова стока и стана. Когато токът на борсите литна до небесата, "бизнеса" искаше държавата да помага, щото видители, щели да фалират. Държавата помагаше, като вземаше от пенсионерите, орзованието, здравеопазването и даваше на алчният "бизнес" и това не е намеса на държавата на пазара, нали? А когато държавата поиска от бизнеса да се опомни и да норлизират цените на стоките, бизнеса ревна - не може държавата да се меси на пазара. А сега - криза!

15

О Демокрация

преди 1 година

Нали искахте капитализъм и всичко да е частно.Къде била държавата.Кое е държавно вече.Държава има до толкова колкото да те твари с данъци,такси и глоби.ТКЗС-тата били виновни-ликвидирахте ги,заводите били на загуба -ликвидирахте ги.Образованието,спорта и здарвееопазването също ликвидирахте,армията и нея.За всичко е виновен комунизма,но добре че го имаше за да има какво да крадете повече от 25години.

14

Анонимен

преди 1 година

Тези поръчки големине са партиини и не касаят обикновения човек, че са спрени все ни е тая

13

Анонимен

преди 1 година

Ще кажем на чичо Джо, че пак правите мутренски феодализъм и чичо Джо ще ви изпрати всички на Източния фронт и ще ви направи всички на пушечно месо. Генерал Боко и генерал Радев ще са на първа линия в Бахмут.

12

В.

преди 1 година

Трябва държавата да инвестира сега, когато поръчките намаляват, за да се компенсира икономическия срив. За фирмите всяка инвестиция от собствени средства е добра, защото отваря възможности.

11

Анонимен

преди 1 година

Намалиха населението от 9 на 6 млн. И пак спе пред фалит. Още с 3 млн ли трябва да намалеем? Или ще се наложи да изчезнем съвсем?

10

Teo

преди 1 година

Приятелю, няма смисъл да се открива топлата вода. Преди дойдоха ПеПе-то на власт - показаха лоялност към САЩ. Сега идват ГРОБ-ами за 10 години ако не ги разбрахме що за стока са ... Никой, повтарям НИКОЙ, не проявява лоялност към България. Вземат се заеми на корем, и заробваме държавата към банките. Тъжна картинка!

9

кризатарзис

преди 1 година

Като няма пари за бюджет, държавата да вземе да напрви като всяка фирма. Уволянава и намалява заплатите на служителите си. Ама как да стане това, като мързеливите държавни *** дето ги храним са едниствени гласуващи, тъй като си знаят, че не гласуват ли така да изкарават пари без да вършат нищо няма как да стане.

8

Анонимен

преди 1 година

Първо Космонавта да каже,с колко десетки милиона"помощи"се облажи от бюджета,па после да го раздава ментор?

7

Анонимен

преди 1 година

Свиване има в цял свят . Поне с 15 % е свиването . При автомобилите е повече от 30 % .Самсунг обяви че през 2022 е продал 19 % по малко продукта . В автомобилната индустрия се надяват да се върнат старите времена което няма да стане . По скоео колите втора употреба ще поскъпват . На запад ще е по голямо свиването но пък инфлацията няма да е толкова голяма както при нас . Пез следващите три години не е добре да се инвестира а после ще видим .

6

Българите

преди 1 година

Стига с тия кризи ние си караме редовна сиромашия от хиляди години не ние страх.

5

Анонимен

преди 1 година

Най обичам,червени крадци да се правят на умни!

4

Alex

преди 1 година

Ръб.

3

Анонимен

преди 1 година

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

2

Долу ЕС

преди 1 година

който е гласувал санкции да си ги спазва, в Азия криза няма! и няма и да има!