193

Цирк дьо Кремл

преди 1 година

Това интелектуално джудже Медведев само такива бисери пуска, пак той беше казал за Европа че ще замръзне и газа щял да стане 3500 евро кубика.

192

Анонимен

преди 1 година

Ама тва им е целта на западните държави. Да накара руснаците да ударят украйна с атомни бомби. Така се постигат две цели едновременно. Хем някакви без значение престават да съществуват ,а да верно "съюзници са" ама то по-скоро територията им е хубава имат много полезни изкопаеми пък са толкова много милиона. От друга страна руснаците ще се злепоставят с тия атомни бомби. Разковничето тук според мен са украйнците- те трябва да преговарят. Но като ги знам колко са yлавi... Лоша работа.

191

Красимир Петрофф

преди 1 година

Защо всеки ден ни тирите този в носа ? Искате на се уплашим и да намразим руснаците ли ?!? Така ли ви нареждат от сатаНАТО, Евро геия и сащ ?!? Няма да стане! Ние знаем, помним и ще пазим истината за войната в украйнините на Русия!

190

ИнХП

преди 1 година

Кой каквото вади от това умира и скоро вaтникa ще разбере

189

Анонимен

преди 1 година

Построй по-добър свят, бе, кво плашиш с бомби, медвед, за това създателите ни стоят далеч от нас, поддържате си гетото и това е

188

Теодоро

преди 1 година

СЛАВА на България и Русия

187

Злите кучета.....

преди 1 година

Ги.............за да не пречат на останалите.Само толкова Медведка.Ако си разбрал - добре.Ако не си...ще разбереш.Скоро!

186

Банкеръ

преди 1 година

Тука гледам разни специялисти по ядрени оръжия разсъждават какво щяло да остане от Русия ако използува ядрени оръжия.Абе баламурници от останалия свят ще остане ли нещо?Ако имат нов Ноев ковчег и смятат да заселват планетата след 1000 години ги разбирам.Ако беше толкова проста работа САЩ отдавна да са заличили Северна Корея,Иран,Китай и Русия.Знаят много добре,че около тях има на дежурство стотина подводници.Та затова СВО ще се води докато не остане никой в Украйна годен да носи оръжие.

185

СОЦИОЛОГ

преди 1 година

Над 50% от населението по света подкрепят тази идея!

184

Анонимен

преди 1 година

Спри водката, Дима!

183

Анонимен

преди 1 година

1/3 от територията на Московия ще се окажат под морското равнище, ще са залети от водата поради глобалното затопляне.

182

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам да се шегува!

181

Off

преди 1 година

От време на време този мъник се възпалява, сигурно се опитват да му спрат алкохола.

180

истината

преди 1 година

На него не му дават куфара много патува и може да го забрави някаде, примерно при мен и да му натисна всички копчета на един път за да види че батерията отдавна не работи на куфара.

179

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

E няма как да не го изкоментирам тоя алкохолик, явно само той не знае, че от Раша нищо няма да остане

178

Тоя

преди 1 година

Да млъква !

177

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Митя,престани да предупреждаваш,а дейстувай ! Никоя Мечка не предупреждава повече от един път.Мисля,че в Русия има негодувание и то е срещу вече съмнителното отлагане на Решение . Руснаците Ви подкрепят,но не съвсем,защото от десетилетия само предупреждавате.Изхвърлете евреите от Правителството,защото същите са фашисти,които живеят от бавене.Унищожете САЩ и Китай,които са психопати! Просто ги поръсете с ядрени бомби и всичко да свършва! Писна ми от еврейско бавене !Имам само един Живот,Митя!!

176

Анонимен

преди 1 година

Укрите и Запада заплашват руснаците с удари по руска територия и разпадане на държавата им,а на нас показват само отговорите на руснаците.Той предупреждава,а всички са си запушили ушите...

175

Анонимен

преди 1 година

На митинг в Маскве този индивид каза, че НАТО разбира само езикът на силата и затова нападнали Украйна за предотвартят разширяването на НАТО!Разуриха Мариопол, Бахмут, Угледар, Севернодонецк и ред други градове, за да стреснат НАТО!Ефект никакъв, Финландия и скоро и Швеция стават членове на НАТО.

174

Радослав

преди 1 година

До 196: щеше да си прав ако Украйна беше нахлула в Русия, а реално руснаците тръгнаха да си избиват комплексите и нахлуха в чужда държава, но цялата история ще свърши както в Афганистан по време на СССР. Накрая ще се изтеглят пребити и ще трябва в най добрия случай да започнат от стандарта си от 1990 да градят наново всичко.