12

Вие сте

преди 1 година

Долни у.репки!ЩЕ,ЩЕ САМО ВИ ТРЯБВА ЕДИН С КАЛАШНИК И ДА ВИ ПОМЕЛИ ВСИЧКИТЕ Б.КЛУЦИ В ПАРЛАМЕНТА! ТОЗИ РАДИОАКТИВЕН ФУРАЖ ГО ЯДЕМ ОТ 20Г. ЗАЩООО???ЗАЩО НИ УБИВАТ СЪВСЕМ УМИШЛЕНО НО ТИХИЧКО И ТАЙНИЧКО.ТЕЗИ ДОГОВОРИ С ХРАНАТА НИ СА СЕ ПОДПИСАЛИ СЪВСЕМ ЗАДКУЛИСНО,КОЕТО Е МНОГО ПОДЛО! ТРЕПАНЕТО ВИ Е МАЛКО Е...БА МАЙКА ВИ

11

Bravo, bravisimo !

преди 1 година

Той Мирослав, като стар хайдук дава най-подходящите съвети които са в ущърбна държавата и хората и облагодетелстват "гепаджиите" на фондове . . .като него !

10

Анонимен

преди 1 година

Като на овце ни говорят за хляба и олиото. ЕК предлага да се лишим от 100 и да ни компенсира с 10. И така ще е от тук нататък. За капак, Украйна ще започне да получава субсидии. Ние ще се окажем най-прецаканите в ЕС. Вече се замислям, че Европа ни трябва само за фондове и кафе в Париж. Фондовете обаче свършват, ако всеки ми работи и си пази нивата, може да пие кафе където и когато поиска.

9

Ултранапушен Агент

преди 1 година

До 6 Ами нали затова в кат неможеш да се разминеш от скъпи коли чакащи регистрации на хора с съмнителни доходи спекуланти и тн.

8

Незнам кой е тоя

преди 1 година

И не ми пука обаче сега чувам че производителите на олио негодуват от спирането на украинското зърно плашат с вдигане на цените на олиото аз мога без да ям гаден хляб от кофти зърно но от хубаво олио не мисля да се лиша.Защото става вече сомалийско.

7

_--

преди 1 година

Миро мъР-шата ли ?Не беше ли тоя с 20г. Ирландско мясо.Такива бивши провалили се кво ми ги бутате под носа.

6

Анонимен

преди 1 година

До ЖебокНяма. Ще ни го вкарат (житото) сухоземно. И ще карат Източна Европа да го плюска, за да има пари за война, а Запада ще го пазят от отровите.

5

Днес

преди 1 година

Излезе инфо, че украинците получават 1000 снаряда с обеднен УРАН от GB и, че те не поемат почистването на поразените зони. Тока че управляващиге да не ни продават украинска храна, а да я предлагат на аглосаксите.

4

Анонимен

преди 1 година

Само излизане от ЕС ще свърши работа. Ама кой ще ни пусне да излезем, след като веднъж вече са ни хванали вътре.

3

Анонимен

преди 1 година

EK вogи xибpиgнa вoйнa cpeщy Изтoчнa Eвpona чpeз cиcтeмнa злoynoтpeбa c влacт и влияниe...

2

Анонимен

преди 1 година

Знае се, че ГЕРБ винаги лъже. Вероятно нещата стоят точно наобратното на това, което казва този от ГЕРБ.

1

Жебок

преди 1 година

Kakто винаги - не ЕС, а Русия ще помогне! След атаките с морски дронове от Одеса към Севастопол онзи ден - Русия съвсем основателно ще закрие зърнената сделка. Така всички проблеми за наще зърнопризводители ще се решат успешно в миг! )))