9

Анонимен

преди 1 година

В Испания е същото, затънали до ушите в дългове, обаче всяко село и паланка с грандомански проекти, за да има да захлебят наши хора преди изборите.

8

Анонимен

преди 1 година

Мъчат се завалиите - ГЕРБ и ПП-ДБ да се оженят, мъчат се...ама как да стане насила...няма капчица любов, или поне привличане?? Народът го е казал - насила хубост не става!! Дъртият младоженец Бойко напира горкия, пита, гледа вглъбено...но отсреща булката (ПП-ДБ) гледа към тавана...не ще и да си помисли за брак (съвместно управление) с Боко!! А като кум...Раде е толкоз жалък..

7

Анонимен

преди 1 година

Пример за нищоправец на държавната хранилка и финансиран от Америка за/срещу България

6

Анонимен

преди 1 година

Малтинчо, нали държавното било все на загуба? Сега разчиташ на държавната частна собственост да ти даде дивидентите си за бюджета и да ти върже бюджета? Искай пари от частните бизнесандрешковци, които реват за държавни помощи.

5

Анонимен

преди 1 година

Този наглец изгуби времето на държавата да построи АЕЦ Белене. Хем е прос, хем нахален. Хем нанесе милиарди загуби, хем пак е първи нареден на държавната софра и дава пак съвети.

4

Анонимен

преди 1 година

като му зададоха подобен въпрос преди година радев се изсмя и каза че гълъбите му не носят отговорност. това да го мислят партиите

3

разочарован

преди 1 година

Отивам да прая банички, Копейкин ме излъга че му пука за народа. От как се е видял с пари въобще не го интересуват цени и такива дребни работи

2

Анонимен

преди 1 година

Целта на Радев и служебното да дестабилизира, всява паника и влошава всяко едно нещо в държавата, така е наредено от Кремъл, Сърбия и Дубай. Разбира се това става бавничко и леко завоалирано за да може плебса да не се усети и да не изрита ушанката от Дондуков.

1

Анонимен

преди 1 година

Лакеите на Тлъстия крадец нещо много сговорчиви станали напоследък. Тия Магнитски доста ги е размекнал