40

Явор

преди 1 година

До АнонименТи си луд, бе! Ако забравяш да си пиеш лекарствата, наеми си някой асистент от БТ или си инсталирай приложение на телефона.

39

Антикомунист

преди 1 година

русия винаги е била АГРЕСОР , и най и харесва да се прави на жертва на " лошия" запад

38

Подарихме ви азбука

преди 1 година

Чували ли сте за ПРЕСЛАВСКАТА и ТЪРНОВСКАТА КНИЖОВНИ ШКОЛИ, където ГЛАГОЛИЦАТА и КИРИЛИЦАТА БЯХА РАЗВИТИ И КЪДЕТО ХИЛЯДОЛЕТНОТО БЪЛГАРСКО ЗНАНИЕ И 7 ХИЛЯДОЛЕТНИЯТ БЪЛГАРСКИ АСТРОНОМИЧЕСКИ КАЛЕНДАР БЯХА ЗАПИСАНИ В КНИГИ И ПРЕДАДЕНИ НА КИЕВСКАТА РУС. ТОГАВА МОСКВА БЕШЕ ПОД АЗИАТСКО РОБСТВО. КАКТО И СЕГА.

37

Луди от дипломация

преди 1 година

не разбират. Когато Кремъл заприлича на Бахмут, ще се успокоят.

36

Дадохме ви азбука и

преди 1 година

КУЛТУРА, АМА ВИЕ ЦЕНИТЕ ЛИ КУЛТУРАТА ? ЗАПЛАШВАТЕ СВЕТА С УНИЩОЖЕНИЕ...

35

Боби

преди 1 година

До до Бобчо и как се следи всяка единица? нали се сещаш че когато се транспортира в зоната примерно на трейлър танковете отгоре им поставят един брезент(който става като парашут безформен) и да там се премества танк но какъв Т-72Б немодернизиран, Т-72Б3/ Т-80БВМ / Т-90А/С / Т-90М или Т-14. След това се разтоварва от камиона и веднага някъде се паркира и маскира. Освен това и едните и другите ползват максимално количество МАКЕТИ ясно защо.

34

ХА! днеска се оспаха

преди 1 година

родните американопапагалчета.

33

ТУКА ЛУДИТЕ

преди 1 година

да му мислят как ще се наХагат в историята!

32

В Хага подготвят

преди 1 година

ИСТОРИЯ НА ЛУДИТЕ

31

Кремъл неблагодарен

преди 1 година

дадохме им азбука, култура, а те заплашват света с унищожение...

30

Луди от дипломация

преди 1 година

не разбират. Когато Кремъл заприлича на Бахмут, ще се успокоят.

29

Боби

преди 1 година

До СЯ сега умнико се запознай с корабите клас БУЯН - МРК(Малък ракетен кораб) или прерасъл катер почти 75м дълъг и 11м широк (последни СССР катери торпедни/ракетни 39м * 7,5м). има пускова установка за 8 боеприпаса - Калибър, Циркон или ОНИКС. Как смятате ако 4 такива катери отидат на посещение в Куба и случайно носят ракети(Циркон) с Ядрена бойна Част как смятате колко бързо САЩ ракети от ЕВРОПА ще бъдат евакуирани? Но света ще мине през втора карибска криза.

28

Не среден обсег

преди 1 година

А далечен да достигнат Брюксел и Вашингтон! За това заслужават тези мишоци европе.ерастки

27

Денификация на Укрит

преди 1 година

Днес Армата е думкала здраво по Укронацистките позиции нещо контраофанзивата буксува. Вчера в плен са се предали около 3000 украинци. НАТО, ЕС и ВСУ са на предела на силите си а регулярната Руска армия още не се намесила.

26

СЯ

преди 1 година

КВО СЕ РЕПЧИТЕ? САЩ ИМАТ МНОГО ПОВЧЕЧЕ ОПЦИИ ЗА РАЗПОЛАГАНЕ. ДЖУДЖО НЯМА ДА СМЕЕ ДА РАЗПОЛАГА РАКЕТИ СРЕЩУ НАТО ВСКИТЕ ДЪРЖАВИ, ЩОТО ОТГОВОРЪТ ЩЕ Е РАКЕТИ В 27 ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА ДА НАСОЧАТ ЯДРРЕНИ РАКЕТИ СРЕЩУ МЕЧОКА! ДОСТА ЩЕ СЕ НААКА ТОГАВА ОТ СТРАХ.

25

Анонимен

преди 1 година

ТА ВИКАТЕ, МИРОЛЮБЦИ, А? ДА НЕ БИ ДА ИСКАТ ДА ГИ ИЗПОЛЗВАТ В "ПОПЕРАЦИЯТА" ТИЯ РАКЕТИ МИРОЛЮБЦИТЕ НА ФТМАКА?

24

Анонимен

преди 1 година

Странно или не - точно днес един руски депутатин е предложил да се разположат на подходящи места ракети със среден обсег, прицелени в някои европейски столици на страни-членки на НАТО, като Берлин, Париж, Лондон, Варшава

23

Крундел

преди 1 година

неадекватните от най-голямата кална психиятрия под открито небе измислят нови и нови безумия, имат невероятен късмет, че в САЩ има президент, който не знае кой е и къде е, че иначе до сега да са им напукали шамарите и да са си седнали на трибуквието и да сме забравили за недоимперията на злото версия 2.0...

22

Анонимен

преди 1 година

Защо едностранният руски мораториум върху разполагането на ракети с наземно базиране със среден и по-малък обсег на действие в определени региони е все по-крехък? Дестабилизиращите военни програми на Пиндостан и неговите съюзници ослабват руския мораториум.

21

Анонимен

преди 1 година

Руските нещаcтници дори не можаха да спрат тока в Украйна с техните смотани ракети, но когато и да им се удаде възможност да се фукат с некадърните си ракети те не я пропускат. Абе русначета освен да седнете на трите букви на Япония нищо друго не можете да направите. Престанете с перченето и се заемете да работите като всички други хора по земята.