8

астора

преди 1 година

Чалгаро че е шоуто

7

Анонимен

преди 1 година

Гологлав,13 милиарда лева субсидия раздадени за бизнеса,най вече на едрият червен такъв,колко процента дефицит от БВП са бре?

6

текме отзад

преди 1 година

Абе, докога тия чакали, изяли България, ще ни рекетират да им гълтаме тъпите "промени" и целия гнил "преход" към "пазарна" икономика и "демокрация"!!! Бойкот до дупка, докато мислещите 60% не издигнат и си вземат сами промените, които искат! И краденото - обратно, Кралмански!

5

Алекс

преди 1 година

Докога,бе? Аман.Скрийте го този.Избирателят го шутира.

4

Анонимен

преди 1 година

Тоя не му дадоха 4 млрд са ги занесе я Зайчарника у разтуриха Правителството.

3

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече депутати има, колкото повече плямпала има и си увеличават с 800 лева на тримесечие заплатите, които са доста високи, подобно лаене на глупости е недопустимо!Да се премахне плоският данък и да се въведе стръмната стълба на облагането!Омръзна ми от този празнословец !Веднага пенсиите им пречат! Е не мрем, въпреки всички усилия!Изедници алчни и некадърни!Заминавай за еврозоната, българите вече нямаме кожа за дране !Граблива пасмина!

2

Анонимен

преди 1 година

Трябва да решим "На калпак" или "На фес" ще раздаваме пари. "На калпак" означава за народа. "На фес" означава да раздаваме на гербодепесарите, пеевски, обръчите от фирми и общини на гербодепесарите. "На фес" ще се раздадат много пари на малко хора. Парите няма да минат през пазара и ще потънат в офшорните сметки при другите предишни кражби от раздаването "На фес" на Боко.

1

Анонимен

преди 1 година

Абе ти що се правиш на гламав?Дефицитът в бюджета е 13 милиард лева,разходите за увеличените пенсии са едва 1.3 милиарда лева,защо просто не се изправиш като мъж и да кажеш истината-не пенсиите и увеличените социални разходи доведоха огромният дефицит а Милиардите левове Субсидия към бизнеса и то най вече към едрият червен такъв в лицето на звучните абвиатури КРИБ,БСК,АИКБ и сие червени крадливи производни!