19

Анонимен

преди 1 година

До 18 - "равиш разлика, нали?" - Налли ТОЧНО... ТОВА ... Е... ПРОБЛЕМЪТ!

18

Анонимен

преди 1 година

този адвокат сигурно използва още телефон с шайба.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13, не оперира в България! Има служители, дивелъпъри тук! В България дейнността им е разработване на софтуер. правиш разлика, нали? А защо? Ами щото тук бизнес не може да се прави, ако не се отчиташ на Гешев очевидно.

16

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Никой запознат с крипто валутите не е твърдял, че не може да се проследи! Всяка транзакция е проследима и доказуема. Така че..... само незапознати твърдят подобни щуротии! С Нексо проблемът е, че не са имали лиценз в САЩ, което не засяга нито ЕВ, нито България. За това и онзи измислен прокурор не може да направи нищо. Единствено станаха за смях!

15

Анонимен

преди 1 година

Особено ако е Monero ;))) Тоя клоун от къде изпълзя

14

Анонимен

преди 1 година

Искат да ораничят всичките такива "услуги", да ги изкарат мръсни и лоши, за да ни представят "техният вариант". Техният вариант е, една сметка на един човек, парите под техен контрол. Нагрочват те - блокаш на едиснтвената ти сметка. Имаш пари при роднина? Нямаш проблем "запор" на всяка една стотинка, която може д асе проследи до теб. Така, никойн яма и да иска да търгува след това с теб, щото не се знае, дали няма да те тяснат пак .... "За добро е" ама не нашето.

13

Анонимен

преди 1 година

А за безплатните услуги ;) ... DOT и KSM тея главанаци едва ли някога ще ги схванат.

12

Анонимен

преди 1 година

Имам въпрос - защо Неско оперира в Бъглария, ако не предоставя услугите си в България, на Бъглария и на гражданите ѝ?

11

Анонимен

преди 1 година

Захапаха малките хора, пак ...

10

Анонимен

преди 1 година

"Ако сте дружество, което предоставя услуги, свързани с криптоактиви, трябва да получите лиценз. Той ще ви бъде издаден от Комисията за финансов надзор." - Демек, ще се иска няколко милиона раздавки ипоне още отлкова в банката. Отново идеята е, да не може да има нови и случайни играчи, че да не мътят водата на бехемоите горе ...

9

КРИПТАДЖИЯ до ХХ

преди 1 година

Какъв QR код бе брат. Не ползвам телефон , да не съм луд. Правя scam койни които продавам през унито и листвам на dextools от 3 години и отдавна да са ме екстрадирали понеже жуля само Американци !!

8

Анонимен

преди 1 година

Лицензи=корупция+картел.Идеята на криптовалутите е човек да може директно да се включи и да прави транзакции без някой да му диша във врата, позволява или забранява. Докато затлъстелите бюрократи не го осъзнаят криптото ще им измъква килимчето изпод краката им все повече. Ако искат да следят транзакции, но не могат да контролират системата както им се иска. А тоя адвокат нищо не разбира.

7

ХХ

преди 1 година

До КРИПТАДЖИЯ Глупости, има ли QR Код се следи не от човек а от AI, и блокчеина е публична счетоводна книга, во век и веков,когао доиде момента в чудо ще се видиш. Моли се да не стане.

6

КРИПТАДЖИЯ

преди 1 година

Неможе ако знаеш как. Трябва да обърнеш своите Биткойн или Етери в Монеро- крипто валута която е непроследима. Това трябва да стане на децентрализирана борса защото централизираните борси при регистрация искат твоята самоличност. Борсата от която може да купиш Mонерo е Crypton . След което изпращаш Монерото към свой портфейл и след това към Кракен или Бинанс от където ги обръщаш в Евро или $ и директно по банковата сметка. Невъзможно ФБР и други органит на реда да стигнат до теб.

5

Анонимен

преди 1 година

До УрсулаМилиционера ги е прибрал и си купи нова Тесла :)

4

Урсула

преди 1 година

А чувалите 60 милиона на Тиквата от Хемус гейт :)))

3

Анонимен

преди 1 година

Може, ама само ко е заложено в кода, що не проследят например "Монети" или "Омега".

2

Анонимен

преди 1 година

Може,ама някой друг път!

1

Дeбeлaтa Hacтa

преди 1 година

Bъxxx, нe gyмaй!