307

Анонимен

преди 1 година

тоя са го пазали като очите си и не е мръднал от бункерното укритие, постоянно са му повивали пелените, а иначи са фали -хахах - смешний мужик

306

Жълтопаветник

преди 1 година

Очевидната истина е, че западната политическа класа начело със САЩ, са много виновни за явлението "Путин". Те го толерираха, те правиха бизнес с него, те приемаха с отворени ръце парите на хората около него, въпреки че беше ясно за какво става въпрос. той просто си ги купи. Това е жалата истина. Имаше стотици начини още от началото на 90-те да се разправят с Русия и простотиите им, но те решиха, че си играят на приятели. Ето, това е руското проятелство, честито.

305

Пич

преди 1 година

Хахаха, руснаците ме радват. На всички олигарси покрай Путин децата са им в западните държави, харчат парите окрадени от бащите им, живеят си живота. Сега руската пропаганда в стил Гьобелс си измисля героични истории, за да може да замаже положението. На Песков синът му бил в месомелачката Вагнер, дето едва успяват и затворниците да пратят насила :))) Ноо, както винаги съм казвал, западните политици трябва да отговорят - защо години наред толерираха парите на руските олигарски, а сега са лоши?

304

аууууу

преди 1 година

Ама теб не са ли те опаткали,бе ?

303

глоби тесла

преди 1 година

До Влад ти си руски сотрудник ГИБДД нали?

302

Влад

преди 1 година

Очаквам до ден два изфабрикувано видео на маминото синче на фронте....

301

Едно въпросче...

преди 1 година

Едно въпросче леко така:СИНЧЕТАТА на родните Северо-Атлантици записаха ли се в чуждестранния легион на Украйна да се бият срещу Лоша Русия???

300

Катаджия

преди 1 година

До Влад- Глобите са на Теслата му! Кой я е карал е друг въпрос.Ако наистина не е бил на фронта 6 месеца, а се е мотал из града или на запад, има сто други начина да го разобличат. Но да се стигне само до глобите на Теслата, е безсилие.

299

АМИ

преди 1 година

Хулиган и престъпник-в Англия е живял с майка си,първата от многото жени на тати,внучката на Будний,умряла там от наркотици,а тоя получи присъда за грабеж и избяга при кремлския ***.Татко целува ръка на ***,дето му дава милярди,измисля легенди за пред хората,че уж е с народа,НО НЕ Е.Всичко е театър. Който е бил на фронта,не се крие зад гърба на татко си.Толкова млад народ отива за нищо..

298

Влад

преди 1 година

В периода, за който лъже, че ходил на война това мунче има две глоби с Тесла-та си...

297

Кубрат

преди 1 година

До неразбралА твоите къде служиха ?

296

Картошки

преди 1 година

Про-руската блогърка Юлия дето я депортираха от Германия в Русия къде е сега? В Москва? НЕ! Избяга в Хонг Конг. Русофилите хвалят Русия само от далече

295

неразбрал

преди 1 година

Къде са служили синовете на Паси ,Инджев ,Агов ,Плювню и подобните родни безполови натовци/атлантици/евроджендъри ?

294

Факт

преди 1 година

Както каза един познат руснак, бил е на фронта инкогнито с позивна "Барон Мюнхаузен".

293

Вервайте

преди 1 година

Четете и се смейте. Синът на Песков бил във Вагнер с месеци, обаче няма нито една снимка или видео за това. Има само снимки как си кара Теслата в Масквя. Няма и писмен запис, защото се бил записъл - моля - с фалшива лична карта, за да не го познаят по името! Такъв родолюбец! Обаче като му звъннаха по телефона да го избъзикат, че е мобилизиран, веднага се сети да си каже фамилията и че това не важало за него!

292

зер

преди 1 година

много хора и от двете страни на тая война отиваха само за селфи до фронта.Щом се пише статия в минало време значи е ясна работата.

291

Бай Хой

преди 1 година

Участвал той. Дистанционно, от Лондон или Париж, пръскайки паричките на тати. То така всеки може.

290

Анонимен

преди 1 година

До Готвача... И накрая , НАТО загуби пак !Укрите залязват ,... НЕМА Ора .

289

Чудна новина

преди 1 година

ако някога излезеОтКлоаката ще бъде арестуван като военнопрестъпник.

288

Готвача

преди 1 година

Беше бакар, момчето. Разнасяше канчетата и борша. Шансът да бъде убит, равен на нула.