26

Инж+

преди 1 година

Е да, ама зърнарите са "богопомазани" - за тях всичко е позволено. Потребителят (Данъкоплатецът) явно е заложник...

25

44444444

преди 1 година

Без да чета статията, е ясно че на съответния производител му намаляват печалбата защото няма евтино заразено и не контролирано зърно от Украйна. Не съм видял олиото да е падало под 4 лева така че този производител се гуши яко. Ае пътеките.

24

Унуфри

преди 1 година

Избягвам да купувам родно производство от всякакъв вид, освен пресни плодове и зеленчуци от хора, които познавам лично. Направете го и вие.

23

До16

преди 1 година

Па мен това, че страна във война произвежда и изнася ми говори не ме в Европа сме мързеливи, а нещо съвсем различно. Може да кажете че те вкарвам във филми, но започвал на подозирам, че има нещо не много нормално в тази война. Не знам! Мирише ми на договорки между някои големи световни играчи, в които договорки Европа не участва. Не знам, историята ще покаже!

22

Shark

преди 1 година

Изнудвачи!! Всички скочихте против зърнарите, майбаси имали ала бала. Сега защо мълчите и нищо *** казвате за производителите?А! Да не се окаже че те тя тези с майбасите!

21

Анонимен

преди 1 година

"С промоция или без промоция,щом е под 3 лв.не е от български слънчоглед." - те щото в супермаркетите тия дето струват по 5 лева всичките са с български произход. В случая примера не е за да изясняваме произхода на олиото, а за да се покаже, че някакъв дрецен магазин продава на по-ниски цени от супермаркетите. Демек цените в супермаркетите са спекула.

20

Напротив

преди 1 година

Ще се постигне вашите джобове де не се пренапълват с пари от това да тровите народа с украинския ***! Кое не е ясно народа не плаща по евтино,но вие да за зърното от там и печалбата!6лв за литър украинска менделеева таблица,как ви се струва дали някой кара бентлита и майбаси от тези така проклети производители,които си тровят народа? И това е скроен план от ЕС И САЩ ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО,ЗАЩОТО ГО ЯДЕМ ВЕЧЕ 20Г НАЩО СЕ КУПУВАШЕ ОТ ИТАЛИЯ НО СЕГА НЕЩО СТАНА!

19

Жиката

преди 1 година

Олиото пак скъпо.

18

Анонимен

преди 1 година

Абе защо в Германия хранителните продукти, в това число и олиото (подчертавам, българското олио), са двойно по-евтини, отколкото тук?

17

Анонимен

преди 1 година

Що бря отноволиче го продаваш на 8 лв.)

16

Анонимен

преди 1 година

Урките са във война и пак произвеждат повече от нас и Европа, това трябва да ни говори колко мързеливи сме ние от ЕС.

15

Анонимен

преди 1 година

Е, по друго да си има тежки метали.До другото преброяване на населението ще сме сигурно под5 милиона

14

До 7

преди 1 година

С промоция или без промоция,щом е под 3 лв.не е от български слънчоглед.

13

Анонимен

преди 1 година

Недей да лъжеш!Голяма част от вносния слънчоглед остана в страната,затова свалихте цените.Алчни печалбари.А българския гние по складовете.

12

Анонимен

преди 1 година

Да разбираме ли,че намалението на цената на олиото беше заради това,че сте използвали украински слънчоглед?Това ли ви е отговорността към българския народ?

11

постижение

преди 1 година

За една нощ олиото от 2 70 лв стана 5 лв-1 ст.

10

Анонимен

преди 1 година

"той и посочи, че вносният слънчоглед е предназначен за експорт." Значи забраната за внос няма да се отрази на цените у нас? И няма да вдигнат цената на олиото защото им е забранено да внасят евтина суровина? Само да не забрави кво е казал!

9

Анонимен

преди 1 година

Сигурно ще се постигне щом ревете.

8

Анонимен

преди 1 година

Значи украинците водят война на тяхна територия и паралелно успяват да захранват половин Европа с продукция и то на какви цени. Нещо е сбъркано и то явно не е при тях.

7

Анонимен

преди 1 година

Супермаркетите продължават със спекулите. Най-евтиното олио в момента при тях е 2.90 (на промоция), а имаме един квартален магазин в Младост 4(София) където бутилка българско олио струва 2.70 (без промоция).