16

brainfart

преди 1 година

До Анонимен "Просто горивото, с което се зареждат е с алуминиев прах" ------------ абе, пръскания, ако имат достъп до горивата, защо не нагнасят там алуминий, вируси, син камък, белина и т.н. в горивата за автомобилите??? Ти като пръскаш там хлебааарки, коомари, мраавки и т.н. със спрей от къде ги пръскаш? Директно или от другия край на стаята?

15

пилот на непръскачка

преди 1 година

До Анонимен "Просто горивото, с което се зареждат е с алуминиев прах." -------------- то заради това и рефинерията в Бургас е най-големият потребител на халумин в България. Вервайте ми.

14

Пилот на пръскачка

преди 1 година

Да знаете, че днес графикът за пръскане е североизточна България до обяд и софийското поле следобяд. За София сме подготвили смес с повечко халумин. Специално за феновете на конспиративните теории ще сложим и препарат срещу мухъл.

13

Анонимен

преди 1 година

Айде веднага се появиха и "пръсканите" хахахахаах

12

Др. Боц

преди 1 година

Абе кажете колко деца умряха от сърдечни проблеми или просто не се събудиха през последната година!

11

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво си мислят "Експертите на Европейската агенция за околна среда", ама в Европа тепърва предстои да се горят въглища и не само..

10

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Те бебе си не оправили, на нас санкции и данъци за мръсен въздух ще налагат.

9

Анонимен

преди 1 година

В България има наднормено замърсяване само от отоплението и от неизмитите улици и тротоари. Трябва да се забрани отоплението на твърдо гориво в градовете и всеки ден да се мият улиците, както беше преди 50 години.

8

Анонимен

преди 1 година

До 11 - разкошно нещо. Когато успееш да измислиш ках храната да е по-вредна и с по-малка хранителна стойност от евтини кренвирши. И не се съмнявам че Нетаняху, човекът, изнасилил народа си да се инжектира масово с вредните експерименти, го е "харесал" много. Стадото инжектирано, маркирано и нахранено със субхрана. КЕФ!

7

Анонимен

преди 1 година

В Израел първо пържола беше отпечатана на 3D принтер, а след това риба. Премиерът Бенямин Нетаняху стана първият му дегустатор: Пържолата ще бъде готова след около минута. - След минута? - да Целият процес е еквивалентен на това как една крава се ражда, расте две години и през цялото това време замърсява околната среда. Ние значително намалихме този процес. Без пасища, без вода, без въглероден отпечатък, без емисии. - Къде е пържолата? - Сега се печата.

6

Анонимен

преди 1 година

Наднормени нива на замърсяване в България има само с фини прахови частици заради отоплението. Само на няколко места има и друго замърсяване от промишлени предприятия. От транспорта никъде в България няма наднормено замърсяване. В София, когато е студено се виждат стълбове от дим от определени квартали на София, разнасящи се от вятъра към съседните квартали.

5

Kreti

преди 1 година

A колко умират в Африка вадейки мед и други метали от западните компютърни отпадаци

4

Анонимен

преди 1 година

В България замърсен въздух има само там, където платените избиратели на ГЕРБ се отопляват с какво ли не, примерно гуми.

3

Анонимен

преди 1 година

Как го изчислихте?Като с Ковид,стъкмистика

2

Анонимен

преди 1 година

А бръмбарите и менделеевата таблица с които се храним?Не това не е проблем,щом шунката има нишесте и какви ли не химии вътре,един мама без консерванти.

1

Анонимен

преди 1 година

Умират заради кемтрейлса с който ни пръскат!