79

Добре

преди 1 година

Голям праз, че няма да има правителство! Хайде да видим кой ще издържи повече без правитеслтво - частния сектор или държавните структури. Аз залагам на частниците, тая държавна администрация трябва да фалира, та да се рестартира!!!

78

Алекс

преди 1 година

До Анонимен 98 Няма какво да се обяснява.Кюлчетата и пачките много помагат за обръщане на мнението.

77

Алекс

преди 1 година

ГЕРБ би трябвало вече да са готови със състав на правителство и коалиционни партньори и само да чакат мандата от Президента.Вместо това на амбразурата е недоразумението Биков,което разтяга общи приказки и локуми.Изглежда ГЕРБ отново са в изолация.

76

Анонимен

преди 1 година

Този, първо трябва да разясни на българския народ, как така обърна мнението си на 180 градуса през годините. От това, да вкарва Боко в затвора, до това да му служи. Истината е една и всички я знаем. От това си патим вече 30 и повече години.

75

Уреждачи

преди 1 година

Но може да има с третия.Нали затова уредихте слафчо с един процент,за да влезе в нс.Той спокойно прави хартиена коалиция с вас,дпс и корнелий.Тамън!

74

ПроСоТо

преди 1 година

Ся разбрахте ли каква е кондиката?..-Ако нема правителство на гроб,нема да има и на ПП..И "написаното с дребен шрифт" :..-И КРАЙ С КЛЕТА България,свършва се с нея,"чао рагаци!"....Така е !...Не блести ли Светилото от Банкя,нема живот за нас !..Приключваме със съществуването си !...

73

Гиб Мелсън

преди 1 година

Избори до дупка докато партиите осветлени от закона Магнитски се разорят от купуване на гласове.

72

Бунгар

преди 1 година

Народа си е казал тешката дума и е решил кой да е първа политическа сила. Номера с Отечествения фронт вече го видяхме.Всички срещу един се провали.Тежеста на първия е водеща в управлението на държавата.Народа иска коалиция от първите партии.Да сядат и да се разбират. Избрали сме ги за да работят за народа и държавата.Извън Парламента и Правителството да се джавкат колкото си искат.

71

справедлив

преди 1 година

Т.Биков ,Гешефта ,Цвък ,Митов ,Плювнев ,Деса /Дуловска/ ,Томислав ,Влади ,Делянчовци/и двамата/ -в една редица до Тиквата! И тогава държавата ще се оправи...А останалите бандити-при бай Ставри!

70

Българин

преди 1 година

Това в толкова ясно, толкова очеизвадно и логично. На какво се надяват тротинеткаджиите, каква им е целта изобщо? Национална катастрофа?

69

Офф ,да се омита

преди 1 година

Гнус ме е от този мазен герберски пл.ъх. Нагъл и арогантен ,типичен герберунгел. А как хра.чеше по бандата ГЕП...Сега е пръв приятел на Тиквун и разбойниците му.Пфу ,из.ме.кяр...

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 85,Баща ти също е от село. Няма лошо

67

браво!

преди 1 година

От всичко до тук прочетено най ми хареса фразата ,"Ако народът работеше като депутатите -депутатите щяха да избягат в чужбина"!

66

ПП-ДБ

преди 1 година

ВЗЕМАМЕ ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ И СЕЛАТА САМИ ИДВАТ ПРИ НАС.

65

Анонимен

преди 1 година

ИЗБИРАТЕЛЯТ ОПРЕДЕЛИ ГЕРБ ДА ОТИДАТ НА СЕЛО! И ГЕРБ ПЕЧЕЛИ В СЕЛАТА!

64

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

БИКОВ, ОСЪЗНАЙТЕ, ЧЕ ЛЕЛЕЯНАТА ОТ КОМУНИСТИТЕ И СЪЧИНЕНА В МОСКВА ДОКТРИНА ЗА БЪЛГАРИЯ МЕЖДУ ИЗТОКА И ЗАПАДА, ТОЕСТ БЪЛГАРИЯ КОЯТО ЩЕ ГЕПИ ОТ ЗАПАДА ЗА ДА ДАВА НА ИЗТОКА НЯМА ДА Я БЪДЕ. 12 ГОДИНИ ИЛЮЗИИ СТИГАТ. ДОЛУ КОМУНИЗМА И НЕГОВИТЕ ОТРОЧЕТА!

63

Българин

преди 1 година

Всички са минали в нелегалност и работят за московия!!!

62

Анонимен

преди 1 година

До Калеко АлекоКой точно ибирател бе калеко ? Клишето "мъдрият" избирател е за баламите! Избирател в българия са онези 70 % омерзени от политическата класа. Тези 30 % са платените и на хранилка гласоподаватели а не избиратели!

61

Анонимен

преди 1 година

вакта че с герб никой не иска да се коалира значи наистина са КРАДЦИ и трябва да минат в опозиция защото са ВРЕДНИ ЗА НАРОДА

60

до възмутеният

преди 1 година

По принцип си прав.Само,че коня трябва много да го хранят и тренират за да може Борисов да го възседне.Защото не му достигат към 24 процентаТе полагат неистови усилия-нищо не правят,само се карат и отдавна са забравили,че народът ги е избрал за депутати.Като,че ли нарочно искат да го докарат пак на власт. Обзалагам се,че в следващият парламент някои от ПП,ДБ и ИТН ще са от ГЕРБ!Помнете ми думата.