99

извода е

преди 1 година

ВСЕ ПО-МАЛКО ХОРА ЩЕ ГЛАСУВАТ И ОЩЕ ПО-ТРУДНО ЩЕ СЕ ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО-ИСТИНАТА Е-КАК ЩЕ СЕ ПРИВЛИЧАТ НЕГЛАСУВАЩИТЕ,-ТАКА КАКТО ОГРАБИХТЕ ДЪРЖАВАТА ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗМИСЛИТЕ ВСИЧКО ОСТАНАЛО-НИЕ ЩЕ ВИ ГЛЕДАМЕ СЕЙРА

98

Анонимен

преди 1 година

Изводът какъв е? Махайте се от политическото пространство!

97

не ви искаме

преди 1 година

правителството от ГЕРБ + ПППП-ДБ. Онзи дето размахваше юмрука по ирония на съдбата сега е по-малкото зло.

96

ъъъ

преди 1 година

Гербаджийските крадци,за 12 год. са открадлали около 100 млрд.лв. чрез свои фирми.Това е фат.Официална статистика,пък и и кучетата вече знаят,как се крадеше чрез обществените поръчки.За банкянския главатар да не говорим-всичко е "ачик".Само прокуратурата пречи той да е в затвора.Е,няма да стане отново да се върнете и да крадете,и да ни съсипвате нас-обикновенния народ.Ако трябва десет пъти ще ходим на избори,но герб ще отидат в миналото.И съд и затвор-за много от тях,и за много тодини.

95

Анонимен

преди 1 година

В момента сме на този хал заради ГЕРБ, бутнаха редовно правителство само след 6 месеца от управлението им и сега само реват ами да бяхте мислили по рано, какво ще стане. Пълно падение е за тях да искат да правят правителство с тези които са бутнали има нещо сбъркано в мозъците им. Като си помисли човек кои хора са гласували за ГЕРБ с купените гласове и останалите с минимален умствен капацитет ясно е, че не са любимци на висшисти и подобни, те водят паплачта която е болшинство в Бг.

94

ТРАГИКОМЕДИЯ БГ

преди 1 година

Всичките в парламента, правителството и президентството сте парашутисти ! 5 пари не давате за България ! Кой от вас е дошъл от Земеделието, Индустрията, от Производството ? Кой от вас е произвел едно яйце през живота си ? Кой от вас разбира от предприемачество ? Кой от вас е управлявал производство ? А ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА ? ЩО НЕ СЕ РАЗКАРАТЕ, ДА НЕ НИ ЦАПАТЕ ВЪЗДУХА ???

93

Промяната

преди 1 година

Гълъбите на Донев отлетяха, а други кандидати няма. Че дори и министри няма. Скоро и депутати отново няма да има. Ще се направи икономия на средства, за да се намали бюджетния дефицит. Брей, разбират ги тези финанси Харвардците. Но и много от обикновените българи ги разбираме. Да не забравят, че сме им изгладували хиперинфлацията на политиците ни. Тези, бившите.

92

Милионер

преди 1 година

Не я разбирам много политиката, но нали БЪЛГАРИЯТА СИ ИМАШЕ РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО. Като го сваляха това ПЕТКОВ си мислеха, че те ще са вечни. а ПЪК ВЕЧНИ СА САМО ПЕСНИТЕ. Тези хубавите, народните ни. Да си правят правителство с който си искат мандат. Че и избори да си правят. Ще им звездичките. Бре воденичарю. ХАРВАРДЦИ СА.

91

анализатор

преди 1 година

Кои лумпенизирани общностти,са избиратели на банкянската разбойническа организация-чиновници,разбойници и ц-г-ни.Ако не бяха откраднати 120 млрд. лв. народна пара от същите разбойници,сега нямаше да го има проблема.Децата ви няма да ви простят ,че подкрепяте шлаката на българското обществото.

90

Анонимен

преди 1 година

В никакъв случаи не бива ГЕРБ да се коалират с шарлатани и доносници! Щом са много ербап, нека правят правителство те с турците, комунистите и чалгарите! Ще цъфнат и ще вържат!

89

ОФчу

преди 1 година

Ако допуснем, че "Продажниците" на Киро Т. вече са се договорили тайно с БСП и ДПС, Герб, ще - не ще, няма да им създаде препядствия, убеден съм повече от 100%, че върху Винету се оказва външен натиск от едно посолство. Но ако ПП не успеят да се договорят с ДПС и БСП, ще повторят съдбата на "Няма Такава Партийка".

88

Случаен минувач

преди 1 година

До 106И да се съберат с ДПС и ИТН, пак стават 116 гласа! Пак не стигат! А Корнелия мрази Еднокнижника, няма да се коалира с него!

87

Случаен минувач

преди 1 година

Биков, аз те мислех за юрист, пък то се оказа, че си артист. Макар че не си завършил НАТФИЗ, а в Благоевград. Както и да е. И ПП-ДБ не стават, но и вие не ставате! Това е истината! И затова няма да има правителство! И затова Възраждане ще продължава да качва проценти!

86

Анонимен

преди 1 година

Биков, събирайте се с читаците и чалгарите и си правете кабинет. Нали сте победители!

85

Анонимен

преди 1 година

Е, и ...? Прави си сега правителство, като събаряш работещо такова. Хайде, Успех! И поздрави на лидера ти, че ни докара до тук.

84

стоян

преди 1 година

ГЕРБ са натрупали капитал от субсидии и кражби.Малко да го поразбутат и вкупом да отидат на един три /3/годишен круиз ...А дано...

83

Добре

преди 1 година

До АнонименНа баба ми дъщерята работи в държавната администрация и всеки ден вижда колко е зле държавата като структура. Ама такъв е мат'ряла баджанак...

82

Анонимен

преди 1 година

От козяк какво мислят по въпроса?

81

Анонимен

преди 1 година

До Добре 99, клекнала е на баба ти дъщерята.

80

Добре

преди 1 година

Още едни избори и държавната администрация ще клекне. Като останат без кинти ще гласуват за ГЕРБ ама некой друг път.