57

Песков свири Вагнер

преди 1 година

в Московската Филхармония ! Що не ръкопляскате ?

56

Анонимен

преди 1 година

Владислав Амосов от Якутия, екс офицер от Главно Разузнавателно Управление ГРУ на РФ премина на страната на Украйна. Защото Русия започна бандитска война. Той създава Сибирсия Батальон от бойци от Сибир, решили да свалят Путинския престъпен режим.

55

Факт

преди 1 година

Мнозинството от хората в България иска да се присъедини към Русия... Вероятно ще завърши със сделка в полза на Турция.

54

Алекс

преди 1 година

Според руската пропаганда населението на Харков с нетърпение очаква руските "освободители".Така ли ще ги освобождавате? Като ги разбомбите и ги оставите без жилища? Хубава работа,ама руска.

53

САЩ е рай за урудите

преди 1 година

До До 25 Всичко живо бяга на Запад??? Тая опорка беше актуална ПРЕДИ 30 ГОДИНИ.Ти от кома ли се събуждаш? Повече от две десетилетия на Запад "бягат" мъързеливи и неграмотни неегра... бедни араби с рошави бради и още по-бедни източноевропейски роми с мераци за безкрайни социални помощи и безплатна къща.Те хора от Западна Европа НЕ ИСКАТ вече да живеят в САЩ ти руснаци изпращаш ... Какво да правят там нормални , бели хетеросексуални мъже и жени? Да ги гръмне някой дрогиран психопат ли ?

52

Анонимен

преди 1 година

Скоро и на нас ще ни се прииска Москва да ни нападне, за да излезем от гетото Европа, в в който се превръща райската градина на Барел, вече бивша.

51

Да ви светнем...

преди 1 година

"украинската Харковска област? Правилно е да се каже: окупираната от украинците Харковска област! Тази област от незапомнени времена е била населена с руснаци. Не спестявайте истината на читателите. Бъдете коректни журналисти.

50

Българин

преди 1 година

Малко сте се объркали в превода ... ама то българската журналистическа клика толкова си може ...

49

Анонимен

преди 1 година

Много ме кефят такива новини ! Пия си кафето с кеф!

48

Teo

преди 1 година

Добре де - от статията разбрах, че самолет изпуска неволно ракети С-300. Как става тази работа, не знам, но щом казват ...

47

Курти

преди 1 година

Мечето мачка

46

Димо

преди 1 година

Няма кой да обясни че този комплекс ракети С300 са за противъздушна отбрана ,а не за обстрел на наземни цели.

45

До 25

преди 1 година

Кой кого нападна бе мушморок?!? Да не би ,,ФАЩ" да нападнаха Русия ???.....И защо милиони руснаци избягаха и се заселиха в САЩ и продължават?....И защо децата и внуците на държавните руски ръководители ДО ЕДИН учат ,работят,живеят и остават на запад в САЩ,Англия,Швейцария,Германия?...Родителите уж патриоти,а пращат децата си назапад!

44

А ха до 50

преди 1 година

Той ако харесваше Путин - веднага щяха да го усвоят в Русия..., Но явно Не го харесва!!! И прав е!

43

Анонимен

преди 1 година

Той от Украйна е избягал, а не от Путин, бе, 45! А най вероятно от едните и другите! Украински руснак! Сега представя България!

42

Агенция ЕЖК

преди 1 година

прИзентс... Алоооу,розовите балонЕ?!? Дори и укрите не вярват на Укропропагандата си! Пресолихте мандЖата,бре! :) Поне в неделя си вземете почивка и не ни занимавайте с клюки и предсказания на укро-(не)зависимата (дез) информационна агенция за клюкини и измишльотини,наричана още униан... :) Починете си мъничко :)

41

Ц

преди 1 година

Москва има апетити поне към 1/2 от Украйна. Алчни за земи.

40

Упс до 43

преди 1 година

И за какво трябва да бъде упрекван? Изплъзнал се е на Путин и избягал в една що годе нормална държава. Дано да не е във Варна, че те скоро ще са към руската джамахирия.

39

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще победи московия в тая война щик да влезе в дупето на путин

38

Чук и Гек

преди 1 година

Между другото, вчера едно момче от Харков взе бронз за България на европейското по борба - Семьон Новиков! Научил е български, видно от интервюто с него, получил е гражданство! Европейски шампион за Украйна от 2020 г. Подкрепя го и украинския отбор! Вероятно е руснак и никой не го упреква, че е намерил този изход в България!