69

Анонимен

преди 1 година

Всички държавни служители да си плащат сами осигуровките. Глобите да се събират. Ето още пари в хазната.

68

Анонимен

преди 1 година

Депутатите да вземат три МИНИМАЛНИ заплати, партиите да взимат по 1 лев за глас. Ето ви повече пари в хазната.

67

89

преди 1 година

АНГЕЛОВ, ПРЕКРЪСТИ СЕ НА ДЯВОЛОВ. ОТИВА ТИ ПОВЕЧЕ.

66

Анонимен

преди 1 година

Поне външният ни дълг намаля след като махнахме Бойко Борисов.

65

Анонимен

преди 1 година

Тоест политиците си харчат за каквото си искат и каквито пари си искат и после всичко на гърба на хората . Добре , че си затворих малкия бизнес , че щяха да ми изкарат през носа .Нямам намерение да плашщам за грешките на политиците .Другите държави също са на дефицит , но хората живеят добре . Тук 33 години кражби и после зашо сме все на дефицит. Ние ли го правим този дефицит или политиците от последните 30 години .Народа вече се усети , сега да видим как ще реагира .

64

Ц до ангелов

преди 1 година

Защо спамиш темата? Явно нямаш деца, които да плащат сегашните ни дългове с лихва!!!

63

Тоест

преди 1 година

Служебното иска да тегли НОВ ДЪЛГ ОТ 13, 7 МЛРД!!! ЧЕСТИТО НА ИЗЛЪГАНИТЕ КАМИЛЧЕТА! РАДЕВ Е ГЕНИЙ!

62

Анонимен

преди 1 година

Възраждане са виновни! Заради тяхната проруска политика се върнахме 20 години назад. Никога повече Възраждане на власт. Окрадоха държавата!

61

Анонимен

преди 1 година

Фашистите на кРадев искат да теглят ДЪЛГ от 13 МИЛИААРДА!!! 13 МЛРД ГУФИ!! Крадевата зима се оказа далеч по-зла от Виденовата..този път хорото наистина беше "кърваво".

60

А ха

преди 1 година

А защо да не е 9% дефицита??? БСП ще е доволно да фалира държавата за пореден път, с безценната помощ на Радев!

59

Упс до 69

преди 1 година

И защо тази логорея?

58

Упс

преди 1 година

ДПС днес каза при президента: за 12 год време на Бойко - външният дълг и нарастнал с около 20 млрд. За ДВЕ години време на ПП - още 20 млрд нов дълг. Е СЕГА КАК ДА НЕ ГЛАСУВАШ ЗА ББ - ПО- МАЛКОТО ЗЛО!

57

Анонимен

преди 1 година

Така както е тръгнало, ние ще фалираме преди Украйна и ще стъписаме света. Ако някой може да го постигне, това сме ние!

56

Прави са

преди 1 година

Радев вчера много хубаво се избъзика с Бойко "Чух заявките - хем да не пипате разходите, хем да не пипате данъците (приходите, но говори НЕ за плоския даннък, а спиране на "0% ДДС на ресторанти и т.н. глупости") - пожелавам ви въображение и успех" :D Партиите искат Служебното правителство да внесат мерки за 3% дефицит (нови заеми) вместо 6.4% и партиите да се редуват да си правят PR като изкарвят тях виновни. Нека сега сами да направят 3% и да носят отговорност!

55

Скъпи

преди 1 година

евроАтлантици, най-важното е да поканим Кокаина пардон Зеленски да говори пред парламента... След това да се глсува помоща която ще изпратим на окраина... След това са такива дреболии като колко ще е бюджета, дълга и прочие... Така де ... хахахахха А че освен вас нема кой друг да плаща това е друга дреболия.

54

Анонимен

преди 1 година

"""""12 годишното управление на ГЕРБ ни закопа за години напред.""""" ---- Абе за шест месеца Киро Т. надмина и Винету, е, те това е да си "млад меринджей" с Харвърдска диплома, разбира си от занаята, само дето ние ще плащаме попарата, която ни надроби. А, вземе ли Власта за още шест месеца, след това и Винету ще е откаже да управлява и то при пълно мнозинство!!!! -)))))

53

Анонимен

преди 1 година

12 годишното управление на ГЕРБ ни закопа за години напред.

52

Копейкин

преди 1 година

Още желаеши за "демократичен" газ нема ли??? А за петрол и той "демократчен"... Гръмнете си централата с "правилното" ядрено гориво от САЩ и тогава тоя дефицит който виждате в момента ще ви се струва много малък и незначителен... Горди евроАтлантици... хахаххаха А да пратиме и 10тина милиарда на окраина кво е това за вас ?

51

ОФчу

преди 1 година

Умножете изнесената цифра на две и ще получите реалния ръст на инфлацията! Значи не е лъгала жената на снимката, когато беше казала, че държавата е пред фалит, просто са и "свили сърмите" да мълчи!

50

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо просто ни видяха сметката на всички докато управляваха! Заради тяхната политика ще изтеглиме всички нови 13 000 000 000 лева! Хайде да ни е честото на всички!