11

Анонимен

преди 1 година

Единствения начин да се справите с наднормето тегло, това е да практикувате йога. единствения спорт чрез който можете да се доберете от леглото до хладилника без да ходите. Поне да му бяхте дали актуална снимка от като е отслабнал, за да видим разликата.

10

Не знам как...

преди 1 година

,,,как се е преборил с диабета, но отдалече му личат победите над цели полкове от пържоли, бъргъри и донъти, гарнирани с галони КокаКола....

9

Анонимен

преди 1 година

Победил е диабета тип 2 с диабет тип 3.

8

Благодря

преди 1 година

В гугьл можем да си го прочетем досаднице

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 Диабет тип 1 е генетично заболяване, при което панкреасът не произвежда достатъчно инсулин. Той не се лекува. При тип 2 има резистентност към инсулина, като тя е предизвикана от начина на живот- лошо и по много хранене, липса на движение. Там ти си си виновен и чрез промяна на режима може да се излекуваш (какво въпросният господин)

6

Анонимен

преди 1 година

Нормално. Кето диета, едно хранене на ден и за няколко месеца от диабета няма и следа. Не е голяма философия, стига желание да има.

5

АНОНИМЕН

преди 1 година

КАКВО ЗНАЧИ ДИАБЕТ XXL? Диабетът е сериозно заболяване , а не измерителна мярка!

4

Урсула

преди 1 година

А Тиквата е на диабет XXL :)))

3

2 в 1

преди 1 година

МВР и Прокуратура(симбиоза) подкрепят Терориста Юлиян Борисов Георгиев - Чикатило с над 20 убийства зад гърба си - Недосегаем! Този се опитва да ме убие!Хора помощ тези са мафия! Мирослав Германов

2

?

преди 1 година

Е нали трябва да се практикува боди позитивизъм и да се обича тялото такова, каквото е? Този ми прилича на плюс сайз модел.

1

Анонимен

преди 1 година

Преборил диабет тип 2. Може ли да пребори диабет тип 1? По какво се различават тези два варианта?