Getty

Били Гардел от популярния американски сериал „Майк и Моли“ разказа за драстичното си отслабване. Актьорът влязъл в ролята на Майк Бигс, пълничкият мъж на Моли (Мелиса Маккарти), сподели, че се е разделил с 68 кг от теглото си. С това той опроверга твърденията за това, че новият му външен вид се дължи на операция или влошено здравословно състояние.

Мъжът, който години наред носеше плюс сайз размер дрехи, обяви, че вече няма диабет благодарение на здравословното хранене и усилените тренировки, на които се е подложил.
 
Още през ноември миналата година актьорът и стендъп комедиант разкри, че се е подложил на специален режим, но все още му е трудно да постигне теглото, за което си мечтае.
 
„Мисля, че трябва да намериш мир със себе си и в един момент да се погледнеш в огледалото и да си кажеш: Вероятно е време да се погрижа за теб“, разказва Гардел.
 
Днес мъжът, който бива взиман за роли поради своето телосложение, признава, че трябвало отдавна да проумее, че не е добре цял живот да бъде с екстра тегло.
 
Гардел пазарува дрехи с кеф
 
Звездата от ситкома „Майк и Моли“ разказва още, че сега, когато е доста по-слаб, пазарува дрехи за себе си с голямо удоволствие.
 

Емили Ратайковски откровено за страховитото си отслабване

Аиша Къри след отслабването с 15 кг: Опитвам се да се чувствам добре в кожата си

Фастинг – тайната за отслабване на Илон Мъск

Ако сравним снимки на Гардел от снимачната площадка и днес, когато той посещава светски събития, направо не можем да го познаем.

Как изглежда Били Гардел в момента и още да драстичното отслабване на други звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase