3

Анонимен

преди 1 година

Божкееее, по-глу пава статия не можахте ли да напишете? По-голямата част от яйцето е съставена от наситени мазнини, които са изключително вредни. Отделно яйцето съдържа огромно количество хлестерол. Комбинацията от тези две неща правят яйцето една огромна бомба със закъснител за сърцето! Като пишете про стотии пишете пълната истина, а тя е, че единствения плюс на яйцето е протеина, но той идва на изключително висока цена. Затова много отдавна не консумирам яйца.

2

Анонимен

преди 1 година

Разбира се че е полезен и то много ,ако се консумира умерено . Като цяло яйцето е най-хубавата храна , абсолютно всичко има в него

1

От мен да знаете

преди 1 година

Рецепта за яйца по каубойски. Бъркат се в тигана заедно с черупките натрошени на ситно и така се ядат. Нищо не се хвърля. Черупките съдържат много калций който заздравява костите. Който яде черупките става много силен не му се чупят ръцете и краката на стари години.