10

баба мара

преди 1 година

нека чакат щом спят по улиците за да зърнат някои от безделниците от така нареченотокралско семеиство така им се пада

9

анонимен

преди 1 година

Стига си плюл българите, бе....! Навсякъде има наглеци и всякакви хора. Има и тук и там добри и лоши неща. Тебе никой нито те вика тук, нито да живееш, нито да пишеш по форуми. Такива по пътя си и да не храчат по хубавата ни страна, да, много работи има за оправяне, разбира се. Ама отивате на готовото.......

8

До възмутен

преди 1 година

Ако тръгнеш да умираш, отиваш в спешното. Там има шанс макар и минимален да те приемат на същия ден. Но виж въпроса е ако трябва да стигнеш до рентген, ще чакаш с месеци, а недай си боже за ЯМР, вярно трябва да умираш че да ти направят

7

Анонимен

преди 1 година

Здравеопазването в цяла Европа е под всякаква критика, а при нас е трагедия. Как може да няма доктори в почивни и празнични дни. Точно англичаните по соц.време се възхищаваха от нашето здравеопазване макар и с допотопна техника, но ние стремглава отидохме към техния ад. Вече няма диагностици, истинските доктори се броят на пръсти и всичко е само търговия. Унищожихме си една прекрасна система за да може само шепа хора да богатеят. Здравната каса е пълна породия.

6

Анонимен

преди 1 година

Всички гледат да си запишат преглед при български лекар,нищо ,че се плаща яко.Пакистанските и индийските им лекари,нищо не вдяват.Четат симптоми в интернет .Ужас.

5

Възмутен

преди 1 година

Че ти за две седмици или ще оздравееш или ще умреш. Да им имам системата.

4

Анонимен

преди 1 година

Тази новина е на 25г. Поне... Личен опит

3

Анонимен

преди 1 година

Трагедията им е пълна,внучето ми го съсипаха тези некадърници.

2

Анонимен

преди 1 година

Путин пише рецептата: По един сармат на ден, преди хранене.

1

Ядрен вампир Z

преди 1 година

В Испания 3 медеца чаках преглед веднъж.Отивам и жената вика ама нищо ти няма защо идваш.Еми преди 3 месеца имах оплаквания.Вече съм по добре.Туй то.Педро Санчес не забравя обаче да ми вземе 250 евра от заплатата всеки месец за данъци.