20

баба мара

преди 1 година

никои не казва кои го е закупил къде е складирано с каква цел е закупено сега щефалираме затова искаме пари от ес ами ние искаме олио по 1.78 лв за литър и1 лв хляб за 1 кг искаме яица по 20 ст и ние искаме субсидии които е алчен дафалира вместо да даваме оръжие да купуваме храни от украина и да пратим на иемен

19

Картошки

преди 1 година

Нашенските русофили днес реват срещу вноса на евтиното Украйнско зърно, а утре ще реват че хляба е скъп заради Запада.

18

тя

преди 1 година

Стига с това зърно бе , имаме и нямаме нужда от внос , защо не го изнасят там кадето умират от глад , а ни го натрисат на нас !?

17

Малко за политика

преди 1 година

Европейската комисия е тази, която създава негативно отношение към Украйна. Това, че Урсула подкрепя Уктрайна не значи, че трябва с тази подкрепа да вреди на държавите от ЕС. Не за това е избрана. Но какво я е грижа за ЕС. Тя, оказва се, ще се кандидатира за генерален секретар на НАТО. Не е ли това конфликт на интереси? Ако някой се е съмнявал, че САЩ купуват европейски политици, ето ви доказателството за това.

16

Анонимен

преди 1 година

ЮроГоведца,спомняте ли си неистовия вой срещу Русия,че спирала украинското зърно,за износ към умиращите от глад африкански държави???Спомняте ли си бе мАААлоумници?Какво търси това жито в държавите от Източна европа?Търси да постигне две цели - да разбие допълнително икономиките им и да ги отровят допълнително с генномодифицираното зърно от ууусрайната! А за "умиращите" от глад народи в Африка на западните галаворези,хич не им пука!Затова,спиране на вноса и никакво плащане на "санкции"!

15

Анонимен

преди 1 година

Русофилите смятат че едностранните действия са от решаваща полза за Рашистката Федерация. Ефекта е двуяк от една страна пречи се на Украйна да си пласира продукцията и от друга страна това е възможност за русофилството да разпалва омраза към Украйна.

14

Страхотно е

преди 1 година

Украинското зърно,купих си един тон евтино да си храня животните. Много съм доволен, свинетеимат по десет бута,и дават мляко.Кокошките и те имало 4 бутчета,снасят яйца по кило и те свят в тъмното.Само козата ми създава ядове, почна да лети щото и повникнаха крила и изяде половината ограда ,а тя е от винкел.

13

Анонимен

преди 1 година

Орел, рак и щука..Ние имаме обща европейска политика

12

vale_karo

преди 1 година

До АхаЕ да де. Ама този не е член на БСП. На конгреса го натириха и сега Германски социалдемократ. Защо ли му дават толкова често трибуна? Трябва да се плюе по БСП.

11

Анонимен

преди 1 година

"Ние имаме обща европейска политика и едностранни решения не са от полза"--------------На първо място имаме национални интереси и те се взимат едностранно.

10

Анонимен

преди 1 година

Произвеждаме свинско месо с това евтино зърно и го пускаме на немския и датския пазар и веднага ще затворят границата с Украина и ще обявят зърното за мръсно.

9

ДА, на БГ продуктите

преди 1 година

Толкова ли е трудно, само нашите стоки да стимулираме за произвеждане ?? Защо ние да внасяме примерно домати , при положение , че по вкусни от БГ няма ? Толкова ниви постеят.... :(

8

Анонимен

преди 1 година

Какво да се очаква от един немски социалдемократ / какъвто е вече Виатанов/. Каквото избафкат шефовете , това се повтаря . А че е избиран от България , кой го интересува

7

Сандо

преди 1 година

доказано е че са с пестициди и това не отгваря на стандартите на ЕС. Ако е наред продукцията ОК, ама тя не е наред

6

Какво друго да

преди 1 година

Каже предателя? ЕС му плаща заплатата!!

5

Поникна ми 3-та ръка

преди 1 година

По вкусен хляб не съм ял през живота си

4

Анонимен

преди 1 година

Проблема е че няма износ на зърно защото международните пазари са залети с крадено украинско зърно от руснаците. А крадената стока е най евтина.

3

Аха

преди 1 година

Ето ги еничарите от БСП, които преди избори се правят на много социални и загрижени.

2

Анонимен

преди 1 година

Е, нали украинците пак зарониха тежки сълзи, че руснаците им откраднали зърното? Откъде взеха толкова много, че да ни залеят?

1

Анонимен

преди 1 година

А едностранните решения на Урси за кого са от полза? Като се започне от ваксините та се стигне до украинските стоки?