55

Step by Step

преди 1 година

И чужди езици по-назнайваме .. абе къде сме НИЕ, къде сте вие бе ... простаци

54

Анонимен

преди 1 година

ББ няма да е премиер, защото от Козяк не му разрешават. Ще бъде куриер, затова по няколко пъти на ден ходи до това посолство.

53

Анонимен

преди 1 година

Което не означава,че няма да дърпаш конците на когото и да е.

52

Анонимен

преди 1 година

'' ПП заяви и пред Радев '' ....................................... нарича се надпартиен експертен кабинет - ако ПП не даде подкрепа на един надпартиен кабинет издигнат от Герб ... и същевременно търси подкрепа за един кабинет издигнат от ПП, това значи връщане на етап нула и ПП ще плати най-голямата цена. Tова което ПП очевидно не разбират е, че ще платят много по-висока цена ако не се договорят с Герб, отколкото ако се договорят.

51

Анонимен

преди 1 година

П.рост, но Хитър и Лукав, това е Винету! А, Киро Т. е просто... Т.п!

50

Анонимен

преди 1 година

още по голяма разруха има ли правителство

49

Анонимен

преди 1 година

Ти си с номинация за затвор мафиот гаден

48

МАФИЯТА РЕВЕ....

преди 1 година

БОЙКО ПАК Е N :1......НАЙ-ОДОБРЯВАНИЯ ЛИДЕР В БЪЛГАРИЯ..... ИЗБРАН ОТ НАРОДА..

47

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха , всъщност на който не му се влиза при бъй Ставри ,трябва да направи компромис !

46

Анонимен

преди 1 година

Ама,че е нагъл Лойло.банкенския бандит

45

Ха-ха

преди 1 година

Баце се чуди как хем да излъже шарлатаните, хем да не дразни Козяк. То е ясно, че наесен пак ще има избори, на които шарлатаните още ще се спихнат, а неговите мутри ще запазят общо взето позиции, обаче въпросът е как да се дотикат дотам нещата без щети. Интересното е, че никой не отваря дума за програмен кабинет, приет с някакъв консенсус, който да управлява до следващите избори. Което е правилния компромис.

44

Анонимен

преди 1 година

Дали ще е Борисов или някой друг от ГЕРБ за министър председател на дидат.Това няма никакво значение за Опозицията! Просто пак няма да подкрепи ГЕРБ и и узакони властта! ГЕРБ няма да бъде допусната повече да " управлява" България!! Това е положението!!-:))

43

Анонимен

преди 1 година

Он треба да е първа номинация за централния, он за премиер се гласи

42

Ангеларий

преди 1 година

А коя е Мата Хари?

41

Анонимен

преди 1 година

Баце тупа топката и търси опрощение и споразумение за него и сараите. Държавата агонизира и върви към своя край неумолимо. Тези са готови да потопят "кораба" и да избягат като плъхове.

40

Истината

преди 1 година

Трагично за всички ни, в днешно време, да си либерал и демократ означава да изповядваш тясна селекция от (разрешени) гледни точки независимо дали те са политически, културни, икономически или научни, които биват налагани от нещо, което изглежда като мнозинство. На повърхността им, тези убеждения изглеждат добродетелни, но при по-внимателно вглеждане, разкриват поразително ниво на лицемерие, една корозирала реалност на заблуди, предназначена да поробва умовете, да всява вечен страх, и да смазва другомислието, опакована като демокрация.

39

Петров

преди 1 година

язе че ги пуснем по пързалката, че кажем дека не сакам да сум премиерин, ама они пак на мойто че додат, язе знам как да ги излажем, помисли си лидера на ромската общност в България Борисов

38

гневен мъж

преди 1 година

Ти,още 30-40 твои слуги,с още 15-20 крадливи бизнесмени,чрез които окрадохте народната пара,първо в затвора,след това ще говорим за друго.Не разбра ли,че твоето време изтече,и че си загубена кауза?ще го разбереш когато ти сложат белезниците.Омразен си на целия народ.

37

Анонимен

преди 1 година

Ало селски,не си в краварника,пиши свястно ,ако си адекватен!

36

Анонимен

преди 1 година

Изолацията на ГЕРБ и Бойко я видяхме на изборите! Точка ! И не пишете когато сте приятно пийнали!