31

M

преди 1 година

Украинците си плащат милото, както и ние извън ЕС. Минават фитосанитарен контрол. Зърното им светва от радиация. Връщаме им го и повече не купуваме. Това е.

30

Анонимен

преди 1 година

Еее Още малко остана . Още две три години ще потраят . Важното е да спечелим войната :))) Американските граждани никога не са живяли толкова зле както при Путин :)))

29

God

преди 1 година

Нашите производители говорят само за евростандартите, които (уж) спазват. Защо не казват, че получават и огромни субсидии, които им покриват голяма част от себестойносттта. Кой друг бизнес у нас и в ЕС е толкова субсидиран и в същото време никой не го задължава да продава на фиксирани цени или такива под пазарните? Защо всички зърнари карат задължително дизелови лимузини? Дали има нещо общо с това, че им възстановяват част от акциза върху нафтата, която уж се ползва от комбайните?

28

баба мара

преди 1 година

пак питам на кои стоки се сринаха цените от укр внос кои вкара зърното в българияс каква цел къде е складирано защо никои не отговаря на тези въпроси а каратотгоре отгоре само пари обезщение им е в главите

27

герги

преди 1 година

До браво на украйна Въпроса е в качеството

26

Анонимен

преди 1 година

Заради Украйна нашите лоясали зърнопроизводители не могат да си продадат скъпо продукцията. Не знам какво ще правят зърнопроизводителите когато Украйна влезе в ЕС. Няма да имат пари да си заредят с гориво супер скъпите си коли. Не искам да съм на тяхно място, няма да мога да понеса такъв мизерен живот.

25

Анонимен

преди 1 година

Евродепутата Андрейчоо, на крива ракета... Русия виновна!!! 7 месеца бляхте мухите а пръсканото с химии зърно си влизаше, като у тях си...Не че нашите зърнари с цвете ама вие по евроканцелариите се изложихте тежко по всички критерии и освен да вдигате пушилка с оправдание Русия з а ищо ви няма!!!

24

Т

преди 1 година

Никакъв проблем не е украинското, просто нашите няма да лапат толкова! Зърнопроизводители с Махбах..

23

Цвети8

преди 1 година

A какво стана с 11 тона забранени канцерогенни пестициди конфискувани от нашите производители? И защо само 11 тона?

22

Говедо

преди 1 година

ЕК се държи като правителство,избрано от укрите,защитава техните интереси,без значение че ни нанасят вреди!Май ще ходим да се оплакваме на арменския поп!

21

tzveti8

преди 1 година

Това, че евтината украинска пшеница е пълна с канцерогенни, е съвсем отделна тема, и ако наистина е така, съм съгласна. Но да ми се казва, че с вноса се подбива българското производство, въобще не съм съгласна, защото като отида на пазара и се пробвам да си подбера от по-нескапаните БГ домати, и някой ми ти ***"на'м си кой ***** да ми се кара, че пипам, при условие, че аз плащам, Ами няма да им мине номера. Ме стига, че е скъпо а и некачествено, а отгоре на всичко и ти се цупят. Всеки има избор!

20

Анонимен

преди 1 година

Явно се подготвяме за използването на снаряди с обогатен уран в Украйна. Кой иска да похапва радиоактивен хляб, мед и олио?

19

...

преди 1 година

Дарихме по една заплата и хората ни дават евтино канцерогенно зърно, какъв е проблема?Иван Пилето купи двегодишен стар слънчоглед за 60ст/кг.

18

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо блокират хранилищата на пограничните държави, след като твърдиш, че ЕС се скъсвал да купува украински зърно? Аз доколкото помня Брюксел настояваше че гладуваща Африка имала нужда от него :)

17

Българин

преди 1 година

Интересно стана,искаме европа,но неискаме да спазваме тяхните правила,а само да черпим от благинките,хъм българина винаги се е правил на хитрец

16

Радиация фрии

преди 1 година

Не и евтина тяхната продукция както се оказва плащат на украинските 550 евро тон, а на нашите 760 лева. Как стават тия магии???

15

канцерогенни пестици

преди 1 година

:) знаем ги тия методи! Като се прави протекционизъм такива заклинания се пускат! САМО че тия пестициди украйна май от ЕС ги купува нали? Или действието на пестицидите е геозонирано - проявяват канцерогенността си само в Украйна?

14

Я! ти да видиш!

преди 1 година

Какво излезе? Руснаците пак добре са си изиграли картите! Запушиха устите на ЕС оплаквачките с това зърно та чак ги задавиха! Хитро!

13

Анонимен

преди 1 година

"Евтината украинска стока подбива високите цени на нашите ***! Откъде накъде аз ще давам повече пари за стока, пък била тя и българска"__________Евтината ти украинска стока е фрашкана с канцерогенни пестициди и не отговаря на стандартите, поради което я забраниха в Полша, Унгария и Словакия. За тях спуснаха ли ти опорни или те инструктираха да се концентрираш само над родните производители?

12

ko туй нящо?

преди 1 година

"Руските рептили" ??? за наглосаксите - рептилии да, ама руски? Или рептила сочи другите за ткива? :) аха знаем го това поведение!